Vakantiepark.com

Bergresort Winterberg

Op naar Duitsland voor een geweldige wintersportvakantie, maar dan wel in een vertrouwd Roompot resort verblijven natuurlijk! Roompot Bergresort Winterberg ligt in de Duitse plaats Winterberg, waar jaarlijks veel wintersporters naar toe gaan om hun vakantie door te brengen. Dat is ook niet zonder reden, want er valt genoeg te beleven en het is er vooral erg gezellig. En het is er ‘s zomers net zo leuk, vanwege de wandel- en fietsroutes die uitgestippeld zijn in het gebied. In welk seizoen je Roompot Bergresort Winterberg ook bezoekt, het is de perfecte plek om je vakantie door te brengen.

Apartementen in Bergresort Winterberg

De comfortabele appartementen van Roompot Bergresort Winterberg zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Nadat je de hele dag buiten hebt doorgebracht, is het fijn om hier thuis te komen. Je hebt er onder andere beschikking over een volledig voorziene keuken, waar je voor je hele gezin een lekker maaltijd bereidt. Ieder appartementenblok in het resort beschikt verder over een sauna voor de volwassenen. Deze is vrij te gebruiken en je kunt er na afloop direct douchen. Kinderen kunnen zich vermaken door in de omgeving skilessen volgen. Zo krijgen zij het skiën snel onder de knie! Na zo’n intensieve dag kunnen jullie met elkaar bijkomen in de omgeving, waar tal van restaurants te vinden zijn.

Wil je je huisdier meenemen op vakantie, dan kun je hiervoor een aanvraag doen tijdens het boeken. Er is maximaal 1 huisdier per appartement toegestaan. Het resort beoordeelt na het boeken of je verzoek kan worden goedgekeurd. En kom je in een elektrische auto naar Winterberg? Op 350 meter van het resort staan twee oplaadpalen die je kunt gebruiken. Wil je met een groep verblijven, dan dien je dit vooraf aan te geven in verband met de beschikbaarheid en een eventuele hogere borg. In de omgeving van Roompot Bergresort Winterberg kun je je prima vermaken. Zo worden er ski- en langlaufmogelijkheden aangeboden en kun je er fijn wandelen. In het centrum van Winterberg is het overigens mogelijk om te winkelen, wanneer je een dagje niet zo’n zin hebt in sportieve activiteiten.

Aan de rand van Winterberg
Kleinschalig complex met nieuwe appartementen
Zowel in de zomer als winter een heerlijke bestemming
Bergresort Winterberg
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Beauty & welness
  • Sauna

Andere leuke vakantieparken