Vakantiepark.com

Appartementencomplex Bosch en Zee

Roompot Appartementencomplex Bosch en Zee ligt zich op Texel, vlakbij de badplaats De Koog. Typisch een park en locatie waar je heerlijk met je gezin of partner tot rust komt, door lekker te wandelen, fietsen of gewoon te relaxen.

Accommodaties Appartementencomplex Bosch en Zee

De appartementen of studio’s in het complex zijn onderverdeeld in 4- tot 6 persoonsappartementen. Ze zijn elektrisch verwarmd en door middel van centrale verwarming. De studio’s en appartementen op de begane grond hebben een terras, de appartementen hoger gelegen hebben een balkon. Alle appartementen zijn voorzien van tuinmeubelen. Een parasol is te huur bij de receptie. In de woningen staan synthetische dekbedden. Over parkeerplaatsen hoef je je geen zorgen te maken. Dit zijn er voldoende. Overal op het park is gratis wifi aanwezig

Faciliteiten

Op het park onderneem je verschillende activiteiten. Zo staat er een openluchtzwembad met kinderzwembad waar je een stukje in gaat zwemmen. Verder staat er een tafeltennistafel, biljart, zijn er natuurlijk fietsen te huur en neem je je zoon of dochter mee achterop de bolderkar. Kinderen kunnen ook gebruik maken van een leuke kinderspeeltuin. Op 500 meter van het park ligt nog een uitstekend zwembad, genaamd zwemparadijs Calluna, dat beschikt over een golfslagbad, recreatiebad, kinderbad en verschillende glijbanen. Onbeperkte kaartjes hiervoor verkrijg je bij de receptie. Ga je een dagje naar het strand? Dan vind je daar uitstekende faciliteiten voor een picknick. Wat is er verder nog op Texel te doen? Het park ligt vlak bij de badplaats De Koog met winkeltjes, restaurants en zelfs een bioscoop. Ook is Texel geschikt om bossen, stranden en duinen te bewandelen of te fietsen. De typische cultuur en natuur van Texel is te zien in het Maritiem & Juttersmuseum in Oudeschild of in het zeehondencentrum Ecomare met onder andere een zeeaquarium.

Kleinschalig park
Zee en strand
Gelegen bij natuurgebied
Appartementencomplex Bosch en Zee
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Wasserette
Zwemfaciliteiten
  • Buitenzwembad
  • Zwembad voor kinderen
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Elektrischefiets verhuur
  • Fietsverhuur
  • Mountainbike verhuur
  • Tafeltennis

Andere leuke vakantieparken