Vakantiepark.com

Riva Rekreatie

In Nederland zijn we gezegend met meerdere fraaie landschappen. Dat is onder andere in Limburg te zien; de heuvels en de bossen vormen daar een prachtig decor. Wil je dit landschap met eigen ogen beschouwen? Wil je daarbij graag ook direct enkele dagen doorbrengen in Limburg? Dan biedt Riva Rekreatie een prima uitvalsbasis. Dit vakantiepark is voor zowel jong als oud onwijs leuk; dat is onder meer te danken aan de ligging van het vakantiepark.

Accommodaties van vakantiepark Riva Rekreatie

Vakantiepark Riva Rekreatie is een combinatie van een camping en een vijftalwoningen. Deze woningen zijn te huur en zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. De woningen zijn relatief ruim opgezet, zijn van alle gemakken voorzien en hebben bovendien een fraaie ligging. Dat laatste is te danken aan het glooiende landschap van Limburg. Tevens vind je bij al deze vakantiewoningen een terras en een eigen parkeerplaats. Je kunt je auto dus veilig voor de deur van je vakantiewoning zetten. In de woningen zijn ook zaken zoals een magnetron en waterkoker aanwezig. Daarnaast heeft het vakantiepark 33 ruime kampeerplaatsen. Op deze ruime kampeerplaatsen kan je jouw caravan, camper of tentje neerzetten. Bij deze kampeerplaatsen hoort ook een modern sanitair-gebouw met douches en wasruimten.

Faciliteiten van het vakantiepark

Voor jonge kinderen is er voldoende vermaak te vinden op dit vakantiepark. Je kunt naar het peuterspeelbad, naar het speelhuisje, naar de speelweide, naar de zandbak of naar de jeu de boules baan. Het is ook mogelijk om op dit vakantiepark te darten. Wil je graag de dag in Limburg heerlijk afsluiten? Dan kan je terecht bij restaurant Op de Hej. Dit restaurant staat bekend vanwege de prima prijs- kwaliteitsverhouding. Voor relatief lage bedragen kan je genieten van heerlijke gerechten. Uiteraard is er rondom het vakantiepark ook voldoende te beleven. Een dagje naar Valkenburg, een dagje naar Maastricht of een dagje naar één van de leuke steden in België of Duitsland. Ook de fiets- en wandeltochten door de omgeving zijn absoluut aan te raden.

Riva Rekreatie aanbiedingen
In heuvelachtig landschap
Ontdek Valkenburg
Speelhuisje en speelweide
Riva Rekreatie
Algemene faciliteiten
  • Terras
  • Wasserette
Zwemfaciliteiten
  • Zwembad voor kinderen
Sport & actief
  • Jeu De Boules

Andere leuke vakantieparken