Vakantiepark.com

Rien van den Broeke Village

Voor liefhebbers van water en prachtige gebieden is het dorpje Loosdrecht absoluut aan te raden. Dit dorpje is gelegen ten noorden van Utrecht en ligt direct aan de Loosdrechtse plassen. Dankzij deze ligging is met name in de zomer deze omgeving ontzettend bruisend. Wil je graag in de zomer op vakantie in eigen land of een heerlijk weekendje weg? Dan biedt mogelijk de Rien van den Broeke Village in Loosdrecht uitkomst. Dit leuke vakantiepark heeft een prachtige ligging en voor zowel jong als oud behoorlijk veel te bieden.

Accommodaties van Rien van den Broeke Village

Op dit vakantiepark vind je meerdere soorten accommodaties terug. Het is allereerst mogelijk om een penthouse te huren. Een dergelijk penthouse is direct gelegen aan het water, heeft een ruimte tuin en biedt plek aan maximaal 4 personen. Daarnaast kan je ook uit andere vakantiehuizen kiezen. Deze vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 12 personen. Iets wat bij dit vakantiepark direct opvalt, is de luxe. Alle vakantiehuizen zien er ontzettend luxe uit; zowel van de binnen- als van de buitenkant. De vakantiehuizen hebben een prachtige ligging en zijn van alle gemakken voorzien. Dankzij de ruime tuinen geniet je van de privacy en het heerlijke leven rondom de Loosdrechtse plassen.

Faciliteiten van het vakantiepark

Bij dit vakantiepark draait eigenlijk alles om de Loosdrechtse plassen. Vakantiepark Rien van den Broeke Village heeft bijvoorbeeld een privé aanlegsteiger. Je kunt – kosteloos – jouw boot aan deze steiger aanmeren. Daarnaast vind je rondom het vakantiepark meerdere sportvelden: tennisbanen, golfbanen en een manege. Voor de jongere bezoekers zijn er meerdere speeltuinen te vinden. Uiteraard is het bij de Loosdrechtse plassen mogelijk om allerlei watersportactiviteiten te ondernemen of om een verkoelende duik te nemen. Op het vakantiepark zijn verder geen faciliteiten aanwezig. Voor een heerlijk diner kan je echter prima terecht in één van de leuke restaurantjes in Loosdrecht.

Luxe aan Loosdrechtse Plassen
Ga een dagje Dordrecht
Boot-, kano- en fietsverhuur
Rien van den Broeke Village

Andere leuke vakantieparken