Résidence Terschelling

Heereweg 5, 8891 HS Midsland, Nederland
 • Luxe appartementen
 • Indoor zwembad
 • Heerlijke wellness
 •  

  Over het park

  Nederland beschikt over een aantal eilanden waar het goed vertoeven is. Mooie natuur, aangename stranden, pittoreske duinen… je vindt het er allemaal. Alhoewel Texel het meest bezochte ‘TVTAS’ eiland is, doet Terschelling qua schoonheid zeker niet onder voor dit eiland. Dit Waddeneiland is absoluut een aanrader. En als je daar wilt verblijven, is de Résidence Terschelling een goede keuze. Maar wat maakt de Résidence Terschelling zo’n goede keuze? Aan de hand van de accommodaties en de faciliteiten tonen we je dat een verblijf bij dit wellness waddenresort precies is wat je nodig hebt om weer heerlijk tot jezelf te komen. Ontspanning, mooie natuur, stranden en fijne dorpjes op het eiland. Wat wil je nog meer van een vakantie?

  Accommodaties van Résidence Terschelling

  Bij Résidence Terschelling heb je de keuze uit diverse appartementen, variëren van appartementen voor 2 personen tot aan appartementen voor 10 personen. Dit zijn alle luxe appartementen die, naast de standaard toevoegingen, beschikken over sauna en zonnebank. Ook de grootte kan verschillen: zo zijn er appartementen van 62 vierkante meter, maar ook appartementen van 164 vierkante meter. Het interieur is modern. Huisdieren zijn welkom bij ieder appartement.

  Faciliteiten van Résidence Terschelling

  Wat dit waddenresort zo uniek maakt, is de focus op wellness. Résidence Terschelling is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. Naast de wellness faciliteiten is er tevens een heerlijk verwarmd binnenbad, sportfaciliteiten en diverse speelplaatsen voor de kids. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse services. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vooraf een boodschappenpakket aan te schaffen, zodat je hier geen omkijken naar hebt tijdens je verblijf. Tot slot is er de schitterende omgeving van Terschelling zelf: stranden, duinen, natuur en wie weet spot je nog enkele zeehondjes.

  Scroll naar top