Vakantiepark.com

Residence Les Jardins du Golf

In de Belgische Ardennen vind je meerdere vakantieparken terug. Onder andere Residence Les Jardins du Golf heeft onwijs veel te bieden. Dit vakantiepark is gelegen aan de oever van Ourthe. Dit is een rivier die door de Ardennen stroomt en onder andere het stadje Durbuy aan doet. In dit stadje word je echt terug de tijd ingeworpen; middeleeuwse gebouwen kom je hier overal tegen. Al met al vormt Residence Les Jardins du Golf een prima uitvalsbasis voor heerlijke dagen in de Ardennen.

Accommodaties van vakantiepark Residence Les Jardins du Golf

Voor alle reisgezelschappen is een geschikte accommodatie bij dit vakantiepark te vinden. Wil je samen met jouw kinderen naar dit vakantiepark toe? Dan is het zeker aan te raden om één van de kinderappartementen te huren. In deze appartementen is één kamer als speelruimte ingericht. Jouw kind(eren) kunnen hier dus naar hartenlust spelen en zichzelf vermaken. naast deze appartementen vind je ook chalets en vakantiehuizen voor allerlei soorten groepen terug. Ga je met 8 personen? Dan heb je de keus uit meerdere fraaie vakantiehuizen. Qua inrichting heb je helemaal niks te klagen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zijn keurig schoon en zijn op een gezellige/luxe manier ingericht.

Faciliteiten van het vakantiepark

Dankzij de ligging van dit vakantiepark kan je volledig tot rust komen. Je kunt genieten van de prachtige omgeving en de gezellige en pittoreske stadjes in de Ardennen. Op het vakantiepark zelf kan je je ook prima vermaken. Dat is onder meer te danken aan de onwijs leuke golfbaan die bij dit vakantiepark hoort. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken. Het vakantiepark heeft namelijk een openlucht zwembad en meerdere sportvelden. Vanwege de ligging is het ook aan te raden om fietsen te huren of om goede wandelschoenen aan te trekken. Je kunt in deze omgeving prachtige fiets- en wandeltochten maken. Voor het nuttigen van een lekkere maaltijd is op het vakantiepark geen restaurant aanwezig. Je kunt hiervoor het beste naar één van de volgende stadjes: Barvaux, Durbuy-Barvaux, Havelange (gemeente met meerdere stadjes), Heure, Noiseux, Ny/Hotton, Ocquier of Somme-Leuze.

Residence Les Jardins du Golf aanbiedingen
Dagje Durbuy
Midden in de Ardennen
Rustig gelegen
Residence Les Jardins du Golf
Zwemfaciliteiten
  • Buitenzwembad

Andere leuke vakantieparken