Vakantiepark.com

Résidence Le Green Beach

Niet ver van een gezellige vissershaven en aan de stranden van Normandië ligt vakantiepark Pierre & Vacances Résidence Le Green Beach. Als je wilt weten wat de soldaten van de geallieerde legers hebben doorstaan op D-Day, zit je in deze omgeving op de juiste plek.

Accommodaties op het park

Bungalows zijn er vanaf vier- tot achtpersoons grootte met een max tot 60 vierkante meter oppervlak. Ze zijn voorzien van alle gemakken die je nodig hebt tijdens je verblijf. Want zelfs in de wat kleinere bungalows heb je al de beschikking over een koffiezetapparaat in je keuken en afwasmachine een badkamer met ligbad. Ook is er in alle accommodaties sprake van gratis wifi-internet en zijn huisdieren toegestaan.

Faciliteiten op het park

Er is van alles te doen op het park. Kinderen kijken zeer waarschijnlijk uit naar het binnen- en buitenzwembad, alsmede de speeltuin op het park. En misschien vinden ze het ook wel prettig om mee te gaan fietsen langs de stranden van Normandië. Daarvoor zijn fietsen voor het hele gezin te huur op het park. Verder kun je kiezen uit een jeu de boule baan, een potje tafeltennis of golfen op de nabij gelegen golfbaan. Voor absolute ontspanning maak je gebruik van de sauna op het park. Résidence Le Green Beach ligt niet ver van Omaha Beach, het strand waar het zwaarst is gevochten van alle vijf de stranden waar de geallieerden zijn geland op Normandië. Ondanks dat er weinig meer te zien is van wat er zich heeft afgespeeld, blijft het indrukwekkend om hier vanaf de duintoppen bij stil te staan. De stad Caen bevindt zich op ruim een half uur rijden van de locatie. Daar vind je ondere andere het Château de Caen. Een kasteel uit de 11 e eeuw gebouwd door Willem de Veroveraar. Het kasteel bevindt zich ook nog eens midden in het centrum, zodat je vanaf het kasteel makkelijk het terras opzoekt. Natuurlijk vind je in de stad ook een aantal musea die gewijd zijn aan de geallieerde landing, zoals het Mémorial Museum, dat ook ingaat op andere belangrijke gebeurtenissen uit de 20 ste eeuw.

Résidence Le Green Beach aanbiedingen
Binnen- en buitenzwembad
Vlakbij golfbaan
Vlakbij het strand: Omaha Beach
Résidence Le Green Beach

Andere leuke vakantieparken