Vakantiepark.com

Résidence L’Anse de Pramousquier

Het Pierre & Vacances Résidence L’Anse de Pramousquier ligt slechts 50 meter verwijderd van het zandstrand van de Middellandse zee en ligt niet ver van de wereldberoemde badplaats Saint Tropez. Het complex bevindt zich aan de ingang van het gebergte Corniche des Maures en heeft een prachtige tuin, die subtropisch van aard is. Een fantastische plek om je vakantie door te brengen.

Accommodaties van Pierre & Vacances Résidence L’Anse de Pramousquier

Verspreid over acht gebouwen bevinden zich de appartementen van Résidence Pierre & Vacances l’Anse de Pramousquier. Via wandelpaden staan ze met elkaar in contact en worden omgeven een privépark van 1,5 hectare waar prachtige exotische planten staan. De appartementen zijn redelijk vergelijkbaar. Elk appartement van Résidence Pierre & Vacances L’Anse De Pramousquier heeft een eigen badkamer, een tv en een keuken die van alles is voorzien zoals kookplaten, koelkast, magnetronoven en een vaatwasser. Elk appartement heeft bovendien een gemeubileerd balkon of terras met mooi uitzicht.

Faciliteiten van Pierre & Vacances Résidence L’Anse de Pramousquier

Vind je het leuk om je gezin spelletjes te spelen en wil je die niet zelf meegenomen, dan vind deze in je appartement of bij de receptie. Datzelfde geldt voor boeken. Voor kinderen is er naast het zwembad, een speeltuin op het terrein en volwassenen kunnen een potje gaan volleyballen. De accommodatie ligt 40 km ten oosten van Toulon en 40 km ten westen van Saint- Tropez, de zo bekende kleine havenplaats waar kunstenaars en celebraties sinds lange tijd jaarlijks terugkeren. Bezoek daar zeker even de 17e eeuwse citadel en de 18e eeuwse kerk.

Résidence L’Anse de Pramousquier aanbiedingen
50m van het strand
Aan de ingang van gebergte Corniche des Maures
Vlakbij Saint-Tropez
Résidence L’Anse de Pramousquier
Algemene faciliteiten
  • Receptie
Zwemfaciliteiten
  • Buitenzwembad
  • Zwembad voor kinderen
Faciliteiten voor kinderen
  • Kinderspeelhoek(zonder toezicht)
Sport & actief
  • Jeu De Boules
  • Tafeltennis

Andere leuke vakantieparken