Vakantiepark.com

Residence Durbuy Ardennen

Veel toeristen trekken jaarlijks naar de Belgische Ardennen toe. Dat is niet geheel verwonderlijk; dit is wellicht de mooiste regio uit de Benelux. Wil jij ook graag een heerlijk weekendje weg of van een langere vakantie genieten? Dan is het vakantiepark Residence Durbuy Ardennen zeker aan te raden. Dit vakantiepark is vlakbij het dorpje Durbuy gelegen. Durbuy is een stadje uit de middeleeuwen en heeft zichzelf uitgeroepen tot het kleinste stadje ter wereld. Mede vanwege deze term komen toeristen van over de hele wereld naar het stadje toe.

Accommodaties van vakantiepark Residence Durbuy Ardennen

Op ongeveer 3 kilometer afstand van Durbuy vind je vakantiepark Residence Durbuy Ardennen terug. Dit betekent dat de omgeving rondom het vakantiepark onwijs fraai is. Geldt dat ook voor de accommodaties op het vakantiepark? Ja, zeker. Op dit vakantiepark heb je de keus uit meerdere soorten fraaie accommodaties. Verschillende soorten appartementen, verschillende soorten bungalows en verschillende soorten vakantiehuizen maken deel uit van het assortiment van dit vakantiepark. Voor elk reisgezelschap valt er zodoende wel een geschikte accommodatie te vinden. Bovendien zien de accommodaties er dus zeer fraai uit; de meeste accommodaties zijn in de typerende Belgische stijl gebouwd. Aan de binnenkant zijn de accommodaties ook van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten van het vakantiepark

Huur een accommodatie op dit vakantiepark en ga de Ardennen verkennen. Dat is één van de dingen die veel bezoekers van dit vakantiepark doen. De omgeving is dan ook één van de belangrijkste ‘faciliteiten’ van dit vakantiepark. Maar, op het vakantiepark zelf zijn ook de nodige faciliteiten te vinden. Onder andere een overdekt zwembad en meerdere sportvelden bieden genoeg vertier. Direct naast het park is La Brasserie de Bohon gelegen; een brasserie waar je een hapje kunt eten en een speciaal biertje, wijntje of frisdrank kunt nuttigen. Op het gehele vakantiepark is gratis Wifi aanwezig en je kunt brood en gebak bestellen bij de bakkerij.

Residence Durbuy Ardennen aanbiedingen
Dagje Durbuy
Midden in de Ardennen
Oase van rust
Residence Durbuy Ardennen
Algemene faciliteiten
  • Pinautomaat
  • Wasserette
Zwemfaciliteiten
  • Buitenzwembad
Faciliteiten voor kinderen
  • Kinderspeelhoek(zonder toezicht)
  • Speeltuin
  • Spelotheek
Sport & actief
  • Golfbaan

Andere leuke vakantieparken