Vakantiepark.com

Résidence du Golf

In de prachtige Franse stad Deauville, vlak naast een golfbaan en op 2,5 kilometer van de atlantische kust, ligt het vakantiepark Pierre & Vacances Résidence du Golf. Het park telt 119 accommodaties.

Accommodaties van Pierre & Vacances Résidence du Golf

De accommodaties zijn geschikt voor 4 a 5 personen en bestaan uit een woonkamer met daarin een televisie en een keuken met een magnetron en een vaatwasser. Wanneer je daar behoefte aan hebt kun je tegen een toeslag gebruik maken van een ontbijtpakket, die je vervolgens in je eigen appartement bereidt. Van huisdieren in je verblijf mag gebruik gemaakt worden, zij het tegen betaling. Tegen een toeslag privéparkeergelegenheid beschikbaar.

Faciliteiten van Pierre & Vacances Résidence du Golf

In je verblijf of bij de receptie bordspellen te leen en er staan gratis boeken over de omgeving. Verder kun je een duik nemen in het zwembad met daarbij ook een whirlpool bubbelbad. En natuurlijk liggen verderop de stranden van Normandië op je te wachten. Ook staat er een biljart en is er een speelhal. De accommodatie is gevestigd op ruim 2 km van Les Planches. Normandië is natuurlijk een geweldige omgeving om te bezichtigen. Een klein uur verder richting het Oosten liggen de vijf landingsstranden van D-day. Bij het strand van Deauville ligt een tennisbaan waar je eventueel een balletje kunt slaan op de tennisbaan. Op twee kilometer afstand is paardenboerderij Oxer te vinden, wat natuurlijk superleuk is voor de kinderen. Hier kunnen ze helpen verzorgen, maar ook zelf een ritje maken. Ben je op zoek naar actie? Dan kun je gaan quad- en kartracen. De receptie kan je hierover informeren. De ultieme ontspanning is de Deep Nature Spa (2km) waar ze een hamam en een sauna hebben. De havenstad Le Havre ligt ruim drie kwartier Noordelijker rijden.

Résidence du Golf aanbiedingen
Buitenzwembad
Golfbaan
Privéstrand
Résidence du Golf
Algemene faciliteiten
  • Terras
Zwemfaciliteiten
  • Buitenzwembad
Sport & actief
  • Paardrijden

Andere leuke vakantieparken