Vakantiepark.com

Résidence Cannes Villa Francia

Zin om een keer aan de alom bekende Côte d’Azur in Cannes te verblijven? Bij Pierre & Vacances Résidence Cannes Villa Francia verblijf je in een prachtige residentie met uitzicht op de Lérins-eilanden.

Accommodaties van Pierre & Vacances Résidence Blanes Playa

De appartementen zijn ingericht voor vijf personen en in de verblijven ontbreekt het je aan niets. Zo is er een eethoek, zithoek met tv en staat er een mooie afwasmachine in de keuken of kitchenette met koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Daarnaast heet elke woning natuurlijk zijn eigen badkamer. Er is ook wifi beschikbaar in de accommodatie.

Faciliteiten van Pierre & Vacances Résidence Blanes Playa

Het park heeft op de locatie een restaurant (met panoramisch uitzicht) en een cafétje, een kleine supermarkt en een buitenzwembad die alleen in het hoogseizoen geopend is. Aan ligbedden bij het zwembad geen gebrek. Er is tevens een broodjesservice. Als gast van het park maak je gebruik van de tennisbanen op het park evenals de tafeltennisbanen. Ook is er een recreatieruimte en speeltuin voor de kinderen. Bij het strand kun je lekker gaan watersporten. Pierre & Vacances Résidence Blanes Playa ligt op nog geen twee kilometer afstand van Cannes, de stad die we kennen van het filmfestival van Cannes, maar ook van de zandstranden in tegenstelling met bijvoorbeeld Nice, waar kiezelstranden liggen. Je kunt eventueel gebruik maken van de pendeldienst naar het centrum. Deze is beschikbaar van januari tot oktober. Bezoek ook zeker de Marché Forville, een overdekte markt. Ook Antibes is een leuke stad om even langs te gaan. Wat minder bekend maar minstens zo groot als Cannes. Daar staat onder andere een gedeeltelijk Romaanse Kathedraal, maar vind je wederom ook prachtige stranden.

Résidence Cannes Villa Francia aanbiedingen
Résidence Cannes Villa Francia

Andere leuke vakantieparken