Vakantiepark.com

Résidence Blanes Playa

Het Pierre & Vacances Résidence Blanes Playa bevindt zich op 1,5 km van het centrum van Blanes, de zuidelijkste plaats van de provincie Gerona aan de Costa Brava. Vanuit je moderne appartement heb je uitstekend uitzicht over de uitgestrekte stranden en de Middellandse zee.

Accommodaties van Pierre & Vacances Résidence Blanes Playa

De appartementen en huisjes op het park zijn modern en zitten hoog in de comfort. In total staan er vijftig accommodaties op het park. Je beschikt standaard over aiconditioning, een flatscreen tv en wifi aansluiting. In sommige kamers is een zit- en/of eethoek te vinden. Er is eventueel een kluisje aanwezig als je daar gebruik van wenst te maken, tegen een toeslag. De kitchenette is voorzien van een magnetron. Handdoeken zijn altijd aanwezig in de woning. In je huisje of appartement mag je een huisdier meenemen, maar het kan zijn dat daar wat kosten aan verbonden zijn.

Faciliteiten van Pierre & Vacances Résidence Blanes Playa

De panoramaboulevard van Blanes is op loopafstand te bereiken en de prachtige zandstranden zijn dan natuurlijk ook niet meer ver weg. Het mooiste strand in de omgeving is het Playa de S’Abanell met zijn ‘gouden’ zandkorrels. Langs de boulevard zijn genoeg eettentjes te vinden, in geval je liever een keer uit eten gaat in plaats van koken in je studio of appartement. Datzelfde geldt voor supermarktjes. Ook die vind je aan de boulevard. Een dagje Barcelona behoort zeker tot de mogelijkheden wanneer je op Pierre & Vacances Résidence Blanes Playa. Maar houdt wel rekening met ruim een uur rijden. Loop zeker even de Ramblas op, bezoek stadion Camp Nou, geniet van de bijzondere architectuur van Gaudi of loop langs het gezellige havengebied Op ruim zes kilometer van het park ligt een Water World pretpark. Leuk voor de kinderen.

Résidence Blanes Playa aanbiedingen
Aan het strand van Blanes
Appartementen met zeezicht
Dagtrip naar Barcelona
Résidence Blanes Playa
Algemene faciliteiten
  • Receptie

Andere leuke vakantieparken