Vakantiepark.com

Recreatiepark Tusken De Marren

Lees jij altijd eerst aandachtig de reviews van een vakantiebestemming voor je een boeking maakt? Dan zul je snel zien dat Recreatiepark Tusken de Marren vakantiepark is om niet lang over te twijfelen. Je waant je hier in een sprookje aan het water. Dat water hier een centrale plek inneemt merk je al aan de naam van dit recreatiepark van topkwaliteit. ‘Tusken de Marren’ is Fries voor ‘tussen de meren’. Ga jij binnenkort ook genieten van de rust en natuur in het Friese Akkrum? De keuze tussen daguitstapjes is groot dankzij de centrale ligging in de noordelijke provincie.

Accommodaties

Met die ligging zit het dus wel goed op Recreatiepark Tusken de Marren. Minstens zo belangrijk is natuurlijk je vakantieverblijf zelf. De vrijstaande vakantiehuizen op dit vakantiepark zijn om door een ringetje te halen. Moderner en mooier kan niet, dus het zal je hier aan niets ontbreken. Het uitzicht over de Friese meren maakt je vakantie helemaal af. Je parkeert je auto naast de accommodatie, zodat je kunt komen en gaan wanneer jij dat wil. Maak je graag gebruik van een sauna? Ook dat is mogelijk in een aantal huizen. Pijnlijke en vermoeide spieren gaan jouw vakantie in Friesland niet verpesten. De huizen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Wie ga jij meenemen op vakantie?

Faciliteiten

Dat dit vakantiepark nieuw is merk je aan alles. De afwerking van de accommodaties en de verzorgde aanleg van de paden maken indruk. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin zijn aanwezig. Heb je geen zin om op vakantie boodschappen te doen en te koken? Ga dan lekker dineren in het nabijgelegen Akkrum. Je wandelt hier in een paar minuten naartoe. Recreatiepark Tusken de Marren biedt overal gratis WiFi, een wasserette en bootverhuur. De kinderen kunnen ook lekker actief bezig zijn op dit vakantiepark. Er is in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig. Daarnaast kunnen de jonge gasten tafeltennissen, trampolinespringen en ravotten in de speeltuin.

Recreatiepark Tusken De Marren aanbiedingen
Geniet in een bungalow aan het water
Maak gebruik van uw eigen aanlegsteiger
Kindvriendelijk
Recreatiepark Tusken De Marren
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Vuurwerkvrij
  • Wasserette
Faciliteiten voor kinderen
  • Kinderclub begeleid(vakanties)
  • Speeltuin
  • Trampoline/Springkussen
Sport & actief
  • Beachvolleybal buiten
  • Sloepverhuur
  • Tafeltennis

Andere leuke vakantieparken