Vakantiepark.com

Recreatiepark Tusken De Marren

Friesland is één van de provincies binnen Nederland die nog wat ondergewaardeerd wordt door de Nederlandse vakantiegangers. Zonde, want hier valt een hoop moois te zien en een hoop moois te beleven. Ontdek het zelf tijdens een verblijf bij Recreatiepark Tusken de Marren! Friesland beschikt niet alleen over schitterende natuur, maar ook over uitgestrekte die perfect zijn voor watersporten tijdens ieder seizoen. Het mooie aan Recreatiepark Tusken de Marren is dan ook dat het recht naast de Friese wateren gelegen is. Naast menig vakantiehuis is er dan ook een kade te vinden waar je een bootje kunt houden. Zo kun je waar en wanneer jij dat wilt je op het water begeven. Er is niet meer ontspannend dan een vaartocht of lekker dobberen met je bootje. Klinkt dat je als muziek in de oren? Kies dan voor een verblijf bij Recreatiepark Tusken de Marren!

Accommodaties van Recreatiepark Tusken de Marren

Zoals al eerder werd gesteld, heeft ieder huisje een eigen steiger. Tusken de Marren ligt pal naast de Friesse meren, en diverse meren zijn bereikbaar vanaf deze wateren. Qua vakantiehuizen heb je de keuze uit een ruim aanbod. Zo heb je de keuze uit lodges, chalets of gewone huisjes. Deze kunnen onderling verschillen qua aantal slaapkamers en het aantal personen die er kunnen verblijven, dus lees je vooraf goed in zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Faciliteiten van Recreatiepark Tusken de Marren

Een andere reden om voor Tusken de Marren te kiezen zijn de aanwezige faciliteiten. Ten eerste heb je in en rondom je vakantiehuis de beschikking over goede Wi-Fi. Vieze kleding kun je wassen bij de wasserette. Voor de kinderen is er genoeg te doen dankzij de speelplaatsen en het aanwezige animatieteam. Daarnaast zijn er voor iedereen genoeg watersporten om uit te voeren. Zo kun je lekker ontspannen gaan vissen, een rondje varen met de boot en zijn ook wateractiviteiten zoals kiten, surfen, zeilen en meer mogelijk. Het is mogelijk om een BBQ of een jacuzzi te huren.

Recreatiepark Tusken De Marren aanbiedingen
Recreatiepark Tusken De Marren
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Vuurwerkvrij
  • Wasserette
Faciliteiten voor kinderen
  • Kinderclub begeleid(vakanties)
  • Speeltuin
  • Trampoline/Springkussen
Sport & actief
  • Beachvolleybal buiten
  • Sloepverhuur
  • Tafeltennis

Andere leuke vakantieparken