Vakantiepark.com

Recreatiecentrum Het Eibernest

Kom volledig tot rust in de Achterhoek. In deze fraaie en rustige omgeving kan je onder andere vakantiepark Recreatiecentrum het Eibernest vinden. Dit vakantiepark heet je als volgt van harte welkom: De Achterhoek + Het Eibernest = een fijne vakantie. Wat wens je nog meer? Dankzij de omgeving kan je heerlijk tot rust komen, maar je kunt ook sportieve bezigheden gaan verrichten. Je vindt onder meer mooie wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving van dit vakantiepark.

Accommodaties van vakantiepark Recreatiecentrum Het Eibernest

Net zoals bij veel andere Recreatiecentrum parken is het op dit park ook mogelijk om te kamperen. Je kunt hierbij zelfs voor jaar- en seizoenplaatsen gaan. Je zet dan jouw caravan op de gewenste plek neer en kunt daar de rest van het jaar van genieten. Als je voor een kort verblijf naar dit vakantiepark wenst te gaan, heb je de keus uit meerdere bungalows. Deze bungalows zijn ruim opgezet, in verschillende varianten verkrijgbaar en zijn van alle luxe voorzien. In totaal vind je 33 bungalows bij Recreatiecentrum Het Eibernest terug. Deze 33 ruime bungalows bieden maximaal plaats aan 6 personen en er zijn twee varianten van beschikbaar; Bungalow Type A en bungalow Type B.

Faciliteiten van het vakantiepark

Op het vakantiepark zijn twee zwembaden te vinden, waarbij ook een ligweide met ligbedden te vinden is. De zwembad zijn bovendien verwarmd, waardoor je hier ook op koude(re) dagen heerlijk van kan genieten. Tijdens de schoolvakantie is er bovendien een animatieteam aanwezig waardoor jouw kinderen vermaakt worden. Tevens zijn er op het vakantiepark meerdere sportieve activiteiten mogelijk: een speeltuin, midgetgolfbaan, tafeltennistafels, jeu de boules banen en een springkussen zijn aanwezig. Om de dag perfect af te sluiten, ben je van harte welkom bij het restaurant of de snackbar. Ook kan je, voor het ontbijt, gebruik maken van de brood bestelservice.

Recreatiecentrum Het Eibernest aanbiedingen
Verwarmd zwembad
Slechts 10min van Duitsland
Spacebowl + Double-slide
Recreatiecentrum Het Eibernest

Andere leuke vakantieparken