RCN Vakantiepark De Schotsman

RCN Vakantiepark De Schotsman aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over RCN Vakantiepark De Schotsman

Dit vakantiepark ligt aan het prachtige Veerse meer in Kamperland, Zeeland. Het park biedt talloze (water)sportmogelijkheden en het Noordzeestrand is heerlijk om even uit te waaien. Geef je zorgen aan de wind en proef het zout op je lippen! Na een vakantie in RCN de Schotsman heb je weer volop energie en kan je er weer tegenaan!

Watersport

RCN de Schotsman is uitermate geschikt voor een waanzinnige watersportvakantie. Er is een zeilschool en een windsurfschool en je kan een boot huren. Vlakbij het park is er een waterskibaan. Het is ook mogelijk om met je eigen boot naar RCN de Schotsman te komen. De aanlegsteiger met trailerhelling heeft 82 plaatsen en er is een botenstalling (wel van tevoren reserveren). Tenslotte noemen we het Aquapark. Dit is een speeltuin op het water en heel leuk voor kinderen.

Uitstapjes in de omgeving

In Museum Terra Maris kom je van alles aan de weet over het landschap en de natuur van Zeeland. Beleef de rijke geschiedenis van Veere in Museum Veere, bezoek het Zeeuws Museum met mode en klederdracht uit Zeeland of bezoek het Watersnoodmuseum. Ben je sportief? Beklim dan de 207 treden van Abdijtoren De Lange Jan in Middelburg en geniet van het geweldige uitzicht. Voor een avontuurlijk dagje uit kan je kiezen voor het piratenpark en zeeaquarium Het Arsenaal in Vlissingen – heel leuk voor kinderen van alle leeftijden.

Nieuwste parken