Vakantiepark.com

Premium Résidence de la Plage

Een park met zo’n mooie naam kan bijna niet verkeerd uitpakken. Aan de prachtige Noordzeekust van Frankrijk in Le Crotoy in de Somme, geniet je van een vakantie met volop strand en zee. De stad Abbeville is vanaf het park goed bereikbaar.

Accommodaties op het park

Met bijna tachtig bungalows is Premium Résidence de la Plage een middelgroot park met een aantal prima faciliteiten. Woningen beschikken over een balkon en terras en hebben uitzicht over de baai van Somme. Verder is de zithoek gescheiden van de eethoek, beschik je over een tv en keuken met afwasmachine, broodrooster, koffiezetapparaat en gasstel. Wifi op het park is gratis en huisdieren meenemen mag tot een max van twee.

Faciliteiten op het park

Aan de kinderen is volop gedacht door de directie van het park want er is sprake van zowel een binnen- als buitenzwembad en een pierenbad voor peuters. Als alternatief maken kinderen gebruik van de speeltuin op het park. Wanneer je als gezin of stelletje een hapje wilt eten, kun je helaas niet op het park terecht. Maar geen nood, de Franse keuken is nooit ver weg. Overweeg bijvoorbeeld restaurant Le Commerce Le Crotoy of restaurant Le Commerce Le Crotoy. Beide zeer aanbevolen door de lokale populatie. Jeanne d’Arc was van 21 november tot en met 20 december 1430 een gevangene in het kasteel van Le Crotoy. Er staat nog een standbeeld van haar in de havenstad. Het is ook de stad van de bekende schrijver Jules Verne. Wellicht ken je de slag om de Somme nog? Ook in de omgeving van Le Crotoy is hevig gevochten in de eerste wereldoorlog. Er staan nog een aantal begraafplaatsen voor Franse soldaten. Dichtstbijzijnde stad van redelijke omvang is Abbeville op een half uurtje afstand, met als mooiste bezienswaardigheid de gotische Sint-Wulframkerk.

Appartementen met zeezicht
Direct aan zee!
Ideaal voor de natuurliefhebber
Premium Résidence de la Plage
Algemene faciliteiten
  • Greenkey
  • Receptie
  • Wasserette
Zwemfaciliteiten
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin

Andere leuke vakantieparken