Pierre & Vacances Village Moliets

Rue Brémontier , 40660 Moliets, Frankrijk
 

Over het park

Pierre & Vacances Village Moliets nodigt jullie uit voor een sportieve vakantie midden tussen de groene natuur. Tussen het groene dennenbos kijk je vanuit het park op de prachtige Atlantische oceaan. Met name voor de sportliefhebber is dit park de ideale plek om een  prachtvakantie te vieren.

Accommodaties Pierre & Vacances Village Moliets

Je verblijft bij Pierre & Vacances Village Moliets in huizen gebouwd in de prachtig rustieke vakwerkstijl waar de omgeving bekend om is. Hoewel de accommodaties in provençaalse stijl gebouwd zijn, zijn ze van binnen van alle moderne gemakken voorzien zijn. In totaal bestaat het park uit 199 vakantiewoningen. Er is een centrale receptie waar je in en uit kunt checken en terecht kunt voor je vragen.

Faciliteiten Pierre & Vacances Village Moliets

Sportieve types kunnen lekker zich uitleven op het basketbalveld, bij het beachvolleybal, de biljart, fitness, tafeltennis of het voetbalveld. Pierre & Vacances Village Moliets heeft heel uitgebreide zwemmogelijkheden. Zo is er een verwarmd buitenzwembad met een pierenbad voor de kinderen. Verder is het strand op loopafstand. Voor de kinderen is er een kinderclub in de vakantieperiode. Er is een kinderboerderij met dierenweide en een speeltuin voor de kleinste gasten om zich te vermaken. De golfbaan met 18 holes ligt op 650 meter van het park. Dit is een prachtige baan met uitzicht op de zee. De historische stad Bayonne ligt op ruim 50 kilometer van de stad. De stad heeft een oude kathedraal die het bezoeken waard is. In het park is een à la carte restaurant en een afhaalservice om van je bestelde eten te genieten in je eigen accommodatie of tijdens een picknick.

Scroll naar top