Pierre & Vacances Village Cap Esterel

Boulevard de la 36ème division du Texas 2975-3001, 83700 Saint Raphael, Frankrijk
 

Over het park

Ontspanning en rust vind je in Village Cap Esterel. Er is namelijk genoeg ruimte en rust aan de prachtige Franse kust, maar je kunt hier ook juist lekker actief inspannen met verschillende sportactiviteiten. Pierre & Vacances Village Bonavista de Bonmont heet je graag welkom voor een onvergetelijk vakantie aan de paradijselijke Côte d’Azur.

Accommodaties Pierre & Vacances Village Cap Esterel

Dit is een echt vakantiedorp met maar liefst 1000 accommodaties. De appartementencomplexen zijn echter gebouwd in de mediterrane bouwstijl en ruim opgezet zodat je wel de rust en de natuur van de omgeving volop kunt ervaren. De accommodaties zijn luxe ingericht met comfortabel meubilair en er is overal wifi. De huizen hebben airconditioning. Er is een modern en keurig onderhouden keuken en sanitair.

Faciliteiten Pierre & Vacances Village Cap Esterel

Er zijn bij Pierre & Vacances Village Bonavista de Bonmont wel 4 zwembaden waar je de hele dag kunt rondspartelen. Hierbij zijn diverse attracties zoals een golfslagbad en een spectaculaire glijbaan. Ook is er een pierenbad voor de kleinste kinderen. Op het terrein kun je heerlijk uit eten bij het à la carte restaurant, de snackbar en het buffetrestaurant. Verder is er een supermarkt en wasserette. De kinderclub waar kinderen kunnen spelen is het gehele jaar op en in de vakanties wordt deze ook begeleid met extra activiteiten. Ook in de buurt is het mogelijk verschillende uitstapjes te maken. Zo is de Baai van Agay met grote zandstranden prachtig en ligt op maar 2 kilometer afstand. In het Waterworld Park kun je nog meer zwemmen en spetteren met het hele gezin. Dit park ligt ook op ongeveer 2 kilometer. Het wereldberoemde Cannes ligt op 30 kilometer van het vakantiepark en altijd leuk voor een uitstapje.

Scroll naar top