Pierre & Vacances Village Belle Dune

Promenade du Marquenterre , 80120 Fort-Mahon-Plage, Frankrijk
 

Over het park

Aan de prachtige Picardisch kust is het genieten in vakantiepark Belle Dune. In dit eco-friendly park kun je helemaal tot rust komen in een van de appartementen of vakantiehuizen. In Pierre & Vacances Village Belle Dune maak je tijd om te genieten met elkaar.

Accommodaties Pierre & Vacances Village Belle Dune

Op het terrein zijn 427 luxe accommodaties waar je met verschillende groepen kunt vakantie vieren. Er zijn bijvoorbeeld huizen geschikt voor grotere groepen zoals bijvoorbeeld 12 personen. De accommodaties hebben allemaal wifi en zijn volledige verzorgd ingericht. De accommodaties liggen rond het water wat de landelijke en rustiger atmosfeer ten goede komt.

Faciliteiten Pierre & Vacances Village Belle Dune

Alleen voor het zwemplezier kun je al bij dit vakantiepark boeken. Want het park heeft een binnen- en buitenzwembad. Verder is er een golfslagbad en whirlpool. De kinderen hebben ook een waterspeelbad. Binnen en buiten zijn een aantal spectaculaire glijbanen. Voor de kinderen is hier sowieso genoeg te doen met een kinderboerderij en dierweide. Verder is er een mooie speeltuin en kinderspeelhoek. Op het terrein is een golfbaan en een midgetgolfbaan. Verder kun je tennissen of voetballen. Even stoom afblazen kan in de sauna. Voor een uitstapje in de omgeving zijn een bezoek aan natuurpark Parc de Marquenterre of kasteel Regniere-Écluse aan te raden. Op het terrein is een centraal plein waar altijd wat te beleven valt. Hier omheen liggen winkeltjes en diverse restaurants. Daar kun je van allerlei keukens genieten. Wil je het eten tijdens je verblijf op het park meteen bij het boeken al regelen? Dat kan, door een arrangement met ontbijt, halfpension of met maaltijdkaarten te reserveren.

Scroll naar top