Vakantiepark.com

PanoramaPark St. Andreasberg

Het plaatsje Sankt Andreasberg ligt centraal in Duitsland. Daar bevindt zich het vakantiepark PanoramaPark St. Andreasberg. Zoals de naam al doet vermoeden beschik je vanuit je accommodatie over een panoramisch uitzicht op een prachtig berglandschap. De omgeving leent zich daarom ook uitstekend voor wandeltochten en fietstochten.

Accommodaties op het park

De moderne vakantiehuizen van PanoramaPark St. Andreasberg, in drie verschillende typen onderverdeeld, hebben een Deens tintje. Ze beschikken over een moderne keuken, een haard, tv en zijn verder voorzien van alle andere gemakken. Zo beschikt de keuken in je woning over een afwasmachine, uitgebreid keukengerei, koelkast met vriesvak, koelkastje, koffiezetapparaat elektrisch kookplaat en een waterkoker. Er zijn woningen beschikbaar met een sauna.

Faciliteiten op het park

Kinderen gaan zich hier snel thuisvoelen, want niet ver van het park bevindt zich een zomerrodelbaan. Deze ligt op op de Matthias Schmidt-berg op slechts vijf minuten rijden. In de winter is Sankt Andreasberg een prima locatie voor rodelen, skiën snowboarden en sneeuwballen gooien met de kinderen. In de omgeving van het park, op nog geen vijf kilometer rijden, vind je Nationalpark Harz. Een prachtig veelzijdig gebied vol met loof- en naaldbossen, beekjes, maar ook rotsen en kliffen. Het absolute hoogtepunt is de ruim elfhonderd meter hoge Brocken berg. In het plaatsje Sankt Andreasberg zijn een aantal eetgelegenheden te vinden. Maar ook in je eigen woning ben je voorzien van alle noodzakelijke keukengerei om uitgebreid te koken. De dichtstbijzijnde steden van betekenis zijn Göttingen, Northeim en Nordhausen. Göttingen is een oude universiteitsstad en tijdens de middeleeuwen was het een Hanzestad.

PanoramaPark St. Andreasberg aanbiedingen
ski- en wandelmogelijkheden
Ontdek het mooie gebied
Nieuwe accomodaties
PanoramaPark St. Andreasberg

Andere leuke vakantieparken