Vakantiepark.com

Pagedal – Vakantiepark Westerwolde

In Stadskanaal, wat precies op de rand van de provincie Groningen en Drenthe ligt, vind je Vakantiepark Pagedal. Een behoorlijk park met een aantal accommodaties van in totaal 170 stuks. In het hoge Noorden van Nederland vind je rust en ontspanning, waarbij een bezoekje aan de stad Groningen natuurlijk niet mag ontbreken.

Accommodaties op het park

De bungalows op het park zijn redelijk vergelijkbaar, waarbij het park onderscheid maakt tussen sfeervol, veelzijdig en grote bungalows of appartementen. Afhankelijk van de grootte van je bungalow of appartement is er naast de woonkamer ook een aparte eethoek en heb je de beschikking over een keuken of kitchenette. Dat geldt ook voor het wel of niet aanwezig zijn van een open haard. Voor elke accommodatie bestaat weer een ander huisdierbeleid, waar vaak een vergoeding staat voor het meebrengen van je huisdier. Op het park is helaas geen wifi aanwezig.

Faciliteiten op het park

Op het park zijn tennis/en squashbanen. Afhankelijk van de woning maak je daar gratis gebruik van. Verder is er een beachvolleybalveld, een wedstrijdbad, sauna en een Turks stoombad op het park. Even verderop ligt het Vledderbos, waar diverse outdooractiviteiten worden georganiseerd. Ook aan de kinderen is gedacht. Met als hoofdmoot natuurlijk een overdekt zwembad. In de sportkooi wordt er gevoetbald, maar er zijn ook speeltuinen op het park en een zandwaterspeelplaats. Gedurende de schoolvakanties zijn er in het Adventure Park leuke activiteiten zoals outdoor lasergame of driftkarten.  De bekendste horecagelegenheden in de buurt zijn het Zuid-Europese Restaurant Makedonia en het luxe Buffetrestaurant de Rode Loper. De gezellige studentenstad Groningen is goed bereikbaar vanaf het park, op ruim 40 minuten rijden. Emmen ligt op een half uur rijden verwijderd. Een bezoek aan het Wildlands Adventure Zoo is dus snel gemaakt.

Pagedal – Vakantiepark Westerwolde aanbiedingen
Pagedal – Vakantiepark Westerwolde

Andere leuke vakantieparken