OstseeResort Olpenitz

Schleimmdamm , D-24376 Kappeln, Duitsland
 

Over het park

Op slechts1,5 kilometer van de prachtige Zeeuwse stranden bij Renesse ligt Molecaten Park Wijde Blick. Een park met keurig verzorgde kampeervelden, luxe chalets én een binnenzwembad. Geniet van de prachtige natuur met de hele familie. Welkom in Zeeland op het eiland Schouwen-Duiveland.

Accommodaties van Molecaten Park Wijde Blick

Wijde Blick heeft naast de kampeerplekken, comfortabele en luxe 4 tot 6 persoons chalets in verschillende typen. Waarbij het handig is om vooraf te weten dat de 4-persoons chalet Zilvermeeuw zeer geschikt voor senioren en in 6-persoons chalet Watersnip huisdieren ook welkom zijn. In totaal zijn er precies 50 chalets op dit park, waarvan er veel beschikken over een eigen tuintje met meubilair.

Faciliteiten van Molecaten Park Wijde Blick

Op het park bevindt zich een supermarktje waar je elke ochtend ook je verse broodjes haalt voor bij het ontbijt. Of maak gebruik van een ontbijtbuffet in een ontbijtcafé, genaamd Blickesem. Een restaurant bevindt zich niet op het park, maar je kunt wel een snelle hap halen in de aanwezige snackbar. Het parkpersoneel richt zich veel op kinderen en organiseert allerlei leuke activiteiten voor ze, zoals bijvoorbeeld samen knutselen of dansen in de kinderdisco, of kijken naar de theatervoorstellingen. Ook mag een speeltuin natuurlijk niet ontbreken. Dichtbij het park liggen de prachtige stranden achter de groene duinen. Maak onder andere gebruik van het familiestrand de Jan van Renesse. Het grootste nationale park van Nederland ligt op 30 km afstand. Hier zie je tal van soorten vogels evenals zeehonden en bruinvissen. Neem ook zeker even de moeite om langs Middelburg te gaan. Het is slechts een half uurtje rijden.

Scroll naar top