Vakantiepark.com

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Oosterscheldepark De Stelhoeve in Zeeland is een knus vakantieparkje met 18 Zeeuwse vakantiehuisjes die allen op loopafstand van het Zeeuwse strand verwijderd zijn. Het park ligt in het plaatsje Wemeldinge aan de Oosterschelde, het grootste nationaal park van Nederland.

Accommodaties op het park

De vakantiehuisjes in echte Zeeuwse stijl zijn beschikbaar vanaf 2 personen, maar er zijn ook 4 tot 5 persoonswoningen op het parkje. Alle woningen hebben een zithoek met flatscreen tv, eethoek, keuken met onder andere magnetron, koffiezetapparaat ,gasstel en koelkast en een badkamer. Ook heb de beschikking over wifi in de woning.

Faciliteiten op het park

Het vakantiepark leent zich uitstekend voor een ontspannen maar ook levendige en sportieve vakantie. In de Oosterschelde wordt veel gedoken vanwege de prachtige flora en fauna. Vooraan het park staat een Duikschuur waar duikers gebruik van mogen maken om hun duikspullen op te bergen en te laten drogen. In het dorp bevindt zich ook een duikshop. Op het park zijn ook fietsen te huur, want waar kun je beter gebruik maken van een fiets langs Nationaalpark Oosterschelde. Vanaf De Stelhoeve ben je er slechts één dijk van verwijderd. Geniet ook van mooie wandeltochten of maak gebruik van een natuurvaartocht. Op het nabije familiestrand ligt Club Casco, alwaar je kijkend over het water geniet van een hapje en een drankje. Vanaf de dijk zie je als je geluk hebt zeehonden en bruinvissen voorbijkomen. Kinderen vinden het waarschijnlijk ook leuk om de roofvogelshow mee te maken of je neemt het hele gezin een dagje mee naar Goes even verderop.

Oosterscheldepark De Stelhoeve aanbiedingen
Oosterscheldepark De Stelhoeve

Andere leuke vakantieparken