Vakantiepark.com

Moncontour Active Park

Dit familiepark ligt aan het prachtige meer Lac Du Magne, zo’n 10 hectare groot, in de regio Poitou Charentes en op gepaste afstand van het megagrote noordelijk gelegen natuurpark Parc naturel régional Loire-Anjou-Touraine.

Accommodaties op het park

Met woningen varierend van zes- tot acht persoonschalets is het prima toeven op Moncontour Active Park. Met een aparte eethoek en zithoek met flatscreen tv voel je je prima op je gemak. Maak ook goed gebruik van de keuken met daarin standaard een broodrooster, keukengerei, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en magnetron. Sommige woningen hebben tevens een broodrooster, elektrische kookplaat en afwasmachine. Huisdieren meebrengen mag, maar doe dit in goed overleg met het park.

Faciliteiten op het park

Het Lac Du Magne leent zich uitstekend voor het beoefenen van watersporten zoals kajakken en wakeboarden, maar je kunt er ook rustig zonnebaden aan het strand. Voor kinderen betekent dit dat ze lekker een zandkasteel bouwen terwijl ouders al zonnebadend toekijken. Op het park zelf zijn tennisbanen en een voetbalveldje te vinden. Er is een restaurant op het park waar grillgerechten de specialiteit van het huis zijn. Frankrijk staat bekend om zijn vele kastelen en ook in de regio Poitou Charentes zit je er niet om verlegen. Dit is ook een streek die bekend straat om zijn wijngaarden. De wijnen in deze streek hebben over het algemeen een wat lager alcoholpercentage dan elders in het land. Laat je verrassen in een van de wijnroutes. Andere bekende toeristische trekpleisters zijn het Futuroscope themapark, erg leuk voor kinderen. Het natuurpark Parc naturel régional Loire-Anjou-Touraine in de Loire vallei is nog geen drie kwartier rijden van het park en een bezoek zeker waard. Het stikt er van de talloze vlindersoorten en bijna 200 vogelsoorten.

Moncontour Active Park aanbiedingen
Moncontour Active Park

Andere leuke vakantieparken