Vakantiepark.com

Meeussen Bungalowpark Schuttersoord

De keten Meeussen heeft in Nederland meerdere vakantieparken, waaronder Bungalowpark Schuttersoord. Het bungalowpark is gelegen in Mook; één van de meest noordelijk gelegen plaatsen in Limburg. Vanuit dit plaatsje ben je dan ook binnen een paar minuten rijden in Gelderland en ook de grens met Duitsland is op worpafstand. Dankzij de ligging is dit vakantiepark interessant voor mensen die zowel een bezoekje aan Limburg, aan Gelderland en aan Noord-Brabant willen brengen.

Accommodaties van vakantiepark Meeussen Bungalowpark Schuttersoord

Dit vakantiepark in Mook is wellicht één van de kleinste vakantieparken van ons land. Het vakantiepark heeft namelijk maar 4 bungalows. Deze bungalows zijn geschikt voor 4 personen én zijn van alle gemakken voorzien. Als je met een grotere groep dit vakantiepark wilt bezoeken, moet je helaas meerdere bungalows huren. Voor groepen van maximaal 4 personen bieden de bungalows in ieder geval veel plezier. De bungalows zien er fraai uit, zijn netjes ingericht en zijn bovenal keurig schoon. Huisdieren zijn toegestaan en het oppervlakte van de bungalows is rond de 65 vierkante meter. Een grote woonkamer, een grote keuken en twee slaapkamers behoren tot de standaard inrichting.

Faciliteiten van het vakantiepark

Het grootste voordeel van dit vakantiepark is de ligging. In de nabije omgeving vind je namelijk alleen maar natuurgebieden terug. Op pas 2 kilometer afstand kom je vanuit de bossen in de dorpjes Mook of Groesbeek uit. Dankzij deze ligging is het vakantiepark uitermate geschikt voor mensen die van de natuur houden en/of mooie fiets-/wandeltochten maken. Op het vakantiepark zijn meerdere speelattributen, waaronder een speeltuin en een tennisveld, te vinden. Daarnaast is er een geldautomaat, kan je parkeren bij de accommodatie, is er gratis Wifi en bestaan er ook voorzieningen voor mindervaliden. Voor de boodschappen kan je gebruik maken van de boodschappenservice.

Meeussen Bungalowpark Schuttersoord aanbiedingen
Meeussen Bungalowpark Schuttersoord
Algemene faciliteiten
  • Bagageopslag
  • Terras
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin

Andere leuke vakantieparken