Vakantiepark.com

Meeussen Bungalowpark Molendal

De Limburgse omgeving is zonder meer één van de mooiste regio’s van het land. Je kunt genieten van de prachtige landschappen én van de gezellige steden. Steden zoals Valkenburg, Maastricht en Roermond zijn onwijs leuk en populair. Voor een verblijf in Limburg kan je onder andere voor het Meeussen Bungalowpark Molendal kiezen. Dit Bungalowpark is onderdeel van de keten Meeussen en heeft veel te bieden. Het Bungalowpark is overigens gelegen in Plasmolen; een klein dorpje gelegen aan de Mookerplas. Het dorpje ligt volledig in het noorden van Limburg; binnen 5 minuten sta je al in Duitsland en binnen 20 minuten sta je in Nijmegen.

Accommodaties van vakantiepark Molendal

Vakantiepark Molendal is een relatief klein vakantiepark. In totaal herbergt het vakantiepark 20 accommodaties; 18 bungalows voor 6 personen en 2 bungalows voor 3 tot 4 personen. De accommodaties zien er bijzonder fraai uit en zijn van alle gemakken voorzien. In de kleinere bungalows heb je de beschikking over 2 slaapkamers, een badkamer en een bijkeuken. In de bijkeuken staat ook een wasmachine en in de tuin staan tafel, stoelen en een parasol voor je klaar. In de grotere bungalows heb je een grote woonkamer, 3 slaapkamers, een badkamer en eveneens een leuke tuin. Bij het boeken kan je aanvragen om een uitzicht bungalow te krijgen. In dat geval krijg je een bungalow met fraai uitzicht over de weilanden van Limburg.

Faciliteiten van het vakantiepark

Je kunt je auto te allen tijde bij je eigen bungalow gratis neerzetten. Bovendien heb je op het vakantiepark gratis Wifi. Als je een huisdier mee wenst te nemen, behoort ook dat tot de mogelijkheden. Op het park vind je verder voorzieningen voor mindervaliden, een boodschappenservice, een receptie, een geldautomaat en verschillende speelattributen. De speeltuin en het tennisveld zijn prima gelegenheden om even te ontspannen.

Meeussen Bungalowpark Molendal aanbiedingen
Meeussen Bungalowpark Molendal
Algemene faciliteiten
  • Hondentoilet/Uitlaatveld
  • Mini-market
  • Overdektefietsenstalling
  • Pinautomaat
  • Receptie
Zwemfaciliteiten
  • Zwemvijver met strand
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin

Andere leuke vakantieparken