Vakantiepark.com

Maeva Home Les Océanes

Dit vakantiepark Maeva Home Les Océanes is echt de ideale uitvalsbasis voor een strandvakantie. Vanuit het appartementencomplex loop je namelijk zo het goudgele strand op. De residentie ligt aan de gezellige boulevard van de badplaats Pornichet. Hier kun je elke dag volop genieten van zon, zee en gezellig samen vakantie vieren met elkaar.

Accommodaties

De comfortabele appartementen en studio’s hebben allemaal een balkon. Verder is er overal gratis wifi. De appartementen zijn helemaal verzorgd ingericht. De residentie bestaat uit 18 accommodaties verdeeld over 6 verdiepingen. Er is een centrale receptie en beautysalon in Les Océanes.

Faciliteiten Maeva Home Les Océanes

De ligging aan de boulevard van Pornichet zorgt ervoor dat je alles op loopafstand kunt bereiken. Het openbare strand kun je altijd zo oplopen voor een frisse duik in het water of een strandwandeling. Langs de boulevard zijn  diverse restaurants waar je heerlijk kunt genieten van de plaatselijke keuken. Ook zijn hier de winkels om een dagje te winkelen of om je dagelijkse boodschappen te doen. Op het strand is ook de Mickey Club met allerlei activiteiten voor kinderen. Daarnaast is er in de directe omgeving van Résidence Les Océanes genoeg te doen. Zo kun je tennissen op de nabijgelegen tennisbaan. De internationale golfbaan Barrière la Baule is op 5 kilometer afstand om te golfen. Verder vind je in de buurt het Thalassotherapiecentrum. Dit ligt op 1 minuut wandelen. Hier kun je een ontspannende behandeling ondergaan.

Maeva Home Les Océanes aanbiedingen
Direct gelegen aan het strand
Huisdieren toegestaan
Winkels vlakbij
Maeva Home Les Océanes

Andere leuke vakantieparken