Vakantiepark.com

Lindner Nürburgring Ferienpark

Het gebied rondom de Nürburgring is voor veel autoliefhebbers heilig terrein. Het is immers een gebied waar mensen hun hobby uit kunnen voeren: het rijden van hun auto op een circuit. Op de zogeheten Touristenfahrten dagen kan je namelijk zélf over de wereldberoemde ‘Ring’ rijden. Als je op zoek naar een prettig verblijf in de directe omgeving bent, kom je al snel bij het Lindner Nürburgring Ferienpark uit. Dit vakantiepark heeft een perfecte ligging en bevindt zich op slechts enkele afstanden van het circuit. Dit vakantiepark is niet alleen voor liefhebbers van het circuit geschikt. Ook voor liefhebbers van de natuur kan je dit vakantiepark als perfecte uitvalsbasis gebruiken. De Eifel, het gebied waar de Nürburgring ligt, is namelijk één van de fraaiste gebieden van heel Duitsland.

Accommodaties van vakantiepark Lindner Nürburgring Ferienpark

Op het vakantiepark vind je meerdere prachtige en ruime vakantiewoningen terug. Deze vakantiewoningen zijn behoorlijk ruim opgezet, aangezien sommige een oppervlakte van bijna 100 vierkante meter hebben. Ongeacht hoe groot je reisgezelschap is, kan je bij Lindner Nürburgring Ferienpark altijd wel een geschikte woning vinden. Deze woningen zijn overigens ook van alle gemakken voorzien. Je kunt in de tuin heerlijk barbecueën of in de ruime keuken een lekkere maaltijd bereiden. Je auto kan je veilig parkeren onder de carport op de oprit.

Faciliteiten van het vakantiepark

Qua faciliteiten heb je bij dit vakantiepark ook niks te klagen. Je kunt sporten op een voetbalveld, in de fitnessruimte, op het beachvolleybalveld of je kunt een mountainbike huren. Ook kan je terecht in een beautysalon, in de sauna of je kunt heerlijk genieten onder een zonnebank. Het is niet voor niets dat dit vakantiepark maar liefst 4 sterren heeft. Ook voor kinderen zijn er voldoende faciliteiten op het vakantiepark. Denk aan een amusementshal, een speelparadijs binnen, een speelparadijs buiten en een kinderspeelhoek.

Lindner Nürburgring Ferienpark aanbiedingen
Lindner Nürburgring Ferienpark

Andere leuke vakantieparken