Vakantiepark.com

Les Hameaux des Lacs

Het Zuidwesten van Frankrijk is voor veel mensen dé favoriete vakantiebestemming. Het weer is aangenaam, de omgeving is prachtig en je kunt optimaal genieten van de Franse gastronomie. Ben je nog op zoek naar een geschikt vakantiepark? Dan kan je mogelijk terecht op Les Hameaux des Lacs. Dit vakantiepark, gelegen in Monclar-de-Quercy, heeft een fraaie ligging, is van alle gemakken voorzien en ligt nabij de stad Montauban. Deze relatief grote stad, ruim 55.000 inwoners, staat bekend als één van de oudste vestingsteden van Zuid-Frankrijk.

Accommodaties van vakantiepark Les Hameaux des Lacs

Het vakantiepark heeft de beschikking over meerdere soorten bungalows. Deze bungalows zijn fraai vormgegeven en zijn van binnen van alle gemakken voorzien. Als je een vakantie bij Les Hameaux des Lacs gaat boeken, heb je de keus uit verschillende soorten bungalows: een chalet voor 2 personen, een chalet voor 4 personen en een chalet voor 6 personen. Deze chalets hebben een airconditioning, hebben een terras, een grote keuken en één of meerdere slaapkamers. In sommige van deze chalets zijn huisdieren toegestaan.

Faciliteiten van het vakantiepark

Het Zuiden van Frankrijk is niet voor niets zo populair bij toeristen. Het weer is bijna altijd lekker, maar er is ook meer dan voldoende te beleven. Dat is ook het geval op dit vakantiepark. Je kunt onder ander een duik nemen in een zwemvijver met stran,d in het binnenzwembad of in het buitenzwembad. Ook kan je hierbij gebruik maken van een blijgaan. Op het vakantiepark Les Hameaux des Lacs vind je ook een wasserrette, een terras, een receptie, een leeshoek en een gezellige bar. Je kunt tevens één van de volgende sporten uitvoeren: basketbal, biljart, jeu de boules, midgetgolft, tafeltennis, tennis, voetbal. In de gehele omgeving kan je ook prachtige fiets- en wandeltochten maken.

Les Hameaux des Lacs aanbiedingen
Les Hameaux des Lacs

Andere leuke vakantieparken