Vakantiepark.com

Les Hameaux de Miel

In het gigantische land Frankrijk vind je onwijs veel leuke vakantieparken terug. Als je op zoek bent naar een vakantiepark om de Franse cultuur op te kunnen snuiven, kunnen wij Les Hameaux de Miel aanraden. Dit vakantiepark is gelegen in het dorpje Beynat; een klein dorpje ten zuiden van Limoges. Het vakantiepark is een prima uitvalsbasis voor een lekkere vakantie. Daarnaast kan je het vakantiepark ook ideaal als tussenstop gebruiken onderweg naar bijvoorbeeld Spanje of Portugal.

Accommodaties van vakantiepark Les Hameaux de Miel

In totaal herbergt dit vakantiepark 65 chalets/cottages. Deze huisjes zijn voor maximaal 6 personen geschikt en hebben een oppervlakte van ongeveer 35 vierkante meter. De chalets zijn comfortabel ingericht en hebben een overdekt terras. Ook kan je bij elk huisje tuinmeubelen vinden om óók heerlijk in de tuin te kunnen genieten. Bij het boeken heb je de keus uit een 2 persoons chalet, een 4 persoons chalet, een 6 persoons chalet en een speciaal chalet voor mindervaliden. Alle chalets zijn op een keurige manier ingericht, zien er schoon uit en hebben onder andere een badkamer, een keuken en een gezellige woonkamer.

Faciliteiten van het vakantiepark

Op het vakantiepark kan je je prima vermaken. Neem een plons in het binnenzwembad of in het buitenzwembad. Ga van de glijbaan af, geniet van de wildwaterbaan of ga naar de aangelegde zwemvijver met strand. Ook op het gebied van sporten kom je aan je trekken. Je kunt op vakantiepark Les Hameaux de Miel een basketbalveld vinden, een jeu de boulesbaan, een tennisbaan, een tafeltennistafel en een fitnessruimte. Verder vind je nog een receptie, een bibliotheek, een terras, een bar en een wasserette op het vakantiepark terug. Helaas beschikt het vakantiepark niet over een restaurant; daarvoor kan je het beste naar één van de nabijgelegen dorpjes. Uiteraard kan je ook in je eigen chalet een heerlijke maaltijd bereiden.

Les Hameaux de Miel aanbiedingen
Les Hameaux de Miel

Andere leuke vakantieparken