Vakantiepark.com

Les chalets Le Cheneau

Wil je van een heerlijke vakantie genieten? Wil je daarbij niet al te ver hoeven te rijden? In dat geval bieden de Belgische Ardennen een prima mogelijkheid. In dit gebied kan je meerdere vakantieparken vinden, waaronder Les chalets Le Cheneau. Dit vakantiepark is gelegen in het dorpje Hour. Het vakantiepark ligt op de heuvels van de prachtige Lessevallei. Vanaf dit vallei kan je gebruik maken van meerdere fietstochten en wandelpaden. In dit gebied wisselen onstuimige rivieren zich af met kabbelende beekjes in een prachtig landschap.

Accommodaties van vakantiepark Les chalets Le Cheneau

Voor elk reisgezelschap is een geschikte accommodatie bij dit vakantiepark aanwezig. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit drie verschillende bungalows: een bungalow voor 4 personen, voor 5 personen en voor 9 personen. Deze bungalows zijn bijzonder fraai van de buitenkant en zijn van alle gemakken voorzien. Bijkomend voordeel is dat deze bungalows vrijstaand zijn, waardoor je ook altijd een (kleine) tuin hebt. Voor grotere groepen is het mogelijk om een 14-persoons- of 18- persoonswoning te huren. Deze woningen zijn vrijstaand en bieden de perfecte basis voor heerlijke dagen met vrienden en/of familie. Dat is onder meer te danken aan de aanwezigheid van een sauna.

Faciliteiten van het vakantiepark

Op het gehele vakantiepark is Wifi aanwezig en kan je de auto gratis parkeren. Wil je graag jouw trouwe viervoeter mee op vakantie nemen? Een hond is, tegen meerprijs, van harte welkom op het vakantiepark. Om een lekker hapje te eten, kunnen wij een bezoek aan de streekmaart in de Lessevallei aanraden. Daar kan je in contact komen met de lokale bezoekers en zodoende achter de meest lekkere restaurants komen. Op het vakantiepark zijn geen specifieke faciliteiten voor kinderen aanwezig. Je kunt echter wel met je kinderen in de vrije natuur genieten. Ga bijvoorbeeld ravotten in het bos of een leuke fietstocht door het prachtige, heuvelachtige landschap maken.

Les chalets Le Cheneau aanbiedingen
Omringd door natuur
Veel wandel- en fietsroutes
Ontdek de streekmarkt
Les chalets Le Cheneau

Andere leuke vakantieparken