Vakantiepark.com

Le Bochetay

In het Belgische namen vind je het gezellige en fraaie vakantiepark Le Bochetay terug. Dit vakantiepark heeft voor zowel jong als oud meer dan voldoende te bieden. Bovendien is de ligging uiterst prettig te noemen. Het dorpje Somme- Leuze is erg leuk en tegelijkertijd zit je ook op korte afstand van de wereldberoemde druipsteengrotten van Rochefort. Dankzij het heuvelachtige terrein is dit vakantiepark een prima uitvalsbasis voor fietsers, mountainbikers en wandelaars.

Accommodaties van vakantiepark Le Bochetay

Op vakantiepark Le Bochetay vind je meerdere soorten accommodaties terug. Deze accommodaties zijn, in de meeste gevallen, van hout vervaardigd. Hierdoor heeft het gehele terrein een natuurlijke uitstraling; erg leuk. Je kunt in ieder geval kiezen voor een huisje voor 6 personen met een open keuken, een balkon en een ruime woonkamer. Daarnaast kan je ook kiezen voor een 8 persoons woning. Deze woning is van alle luxe voorzien en heeft zelfs een jacuzzi en een sauna. In dit huisje zijn overigens ook huisdieren toegestaan.

Faciliteiten van het vakantiepark

Na een lange dag wandelen/fietsen in de omgeving ben je ongetwijfeld hoe aan een lekkere hap. Dat komt zeker goed in het restaurant bij de ingang van het vakantiepark. Dit restaurant heeft een groot terras en biedt uiteenlopende gerechten aan. Een heerlijke plek om de dag goed af te sluiten. Op het vakantiepark kan je ook minigolf spelen, een potje tennis, een potje basketbal of een potje jeu de boules. Op slechts twee kilometer van het vakantiepark vind je een Balneotherapie centrum en een fitness. Vanuit het vakantiepark sta je binnen no time in het heuvelachtige gebied van Namen. Dit gebied heeft heuvelachtige terreinen, prachtige vergezichten en straalt één en al rust uit. Het vakantiepark is een prima uitvalsbasis voor sporters én voor mensen die toe aan rust zijn.

Le Bochetay aanbiedingen
Druipsteengrotten van Rochefort
Heuvelachtig landschap
Sportvelden
Le Bochetay
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Terras
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Basketbalveld buiten
  • Jeu De Boules
  • Midgetgolf
  • Tennisbaan buiten

Andere leuke vakantieparken