Vakantiepark.com

Landschapspark Striks Erve

Kun jij een andere omgeving goed gebruiken? Op de grens van Overijssel en Drenthe heb je alle tijd van de wereld. Landschapspark Striks Erve wordt gekenmerkt door een authentieke sfeer waar de stress van het dagelijks leven even heel ver weg lijkt. Op dit vakantiepark heb je keuze tussen 44 bungalows. Je slaapt er heerlijk in een boerderij in Oudhollandse stijl. Je doet hier veel meer dan alleen slapen. Het buitenterras van je vakantiehuis is slim ontworpen, zodat je zowel van de zon als van privacy profiteert. Het park zelf is rustig, maar allesbehalve saai.

Accommodaties

Wil je je kinderen respect voor de natuur meegeven en ze al het moois ervan laten bewonderen? Landschapspark Striks Erve wordt omgeven door groen. Het is daarom ideaal om vanuit dit vakantieadres dieren en bossen te gaan ontdekken. Na een dag grasduinen is het lekker thuiskomen in de woonboerderij. Stook je eigen haardvuur, geniet van een zelfbereide maaltijd of trek je terug in de sauna. Heeft een bubbelbad jouw voorkeur? Ook die vind je in een aantal accommodaties op Landschapspark Striks Erve. Dankzij de gratis beddenopmaakservice kan jouw vakantie op dit vakantiepark direct na aankomst van start.

Faciliteiten

Tijdens een vakantie moet je helemaal kunnen opladen. Dat gaat je zeker lukken op Landschapspark Striks Erve. Tijdens een wandeling over het park en de omgeving adem je de gezonde buitenlucht in. Nu heb je de kans om Drenthe en Overijssel te ontdekken, twee van de mooiste en authentieke provincies van Nederland. Zijn je kinderen ook aan vakantie toe? Ze kunnen hier echt kind zijn, want ze kunnen doen wat ze het leukst vinden. Daar zorgen de speeltuinen op het vakantiepark wel voor. Ook kun je met het gezin gezellig gebruik maken van de jeu-de-boules baan. Even contact zoeken met de thuisblijvers? Geen probleem, want
op het park maak je gebruik van gratis WiFi.

Oase van rust
Oud-Hollandse boerderijstijl bungalows
Mooi groen park
Landschapspark Striks Erve
Algemene faciliteiten
  • Pinautomaat
  • Vuurwerkvrij
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Jeu De Boules

Andere leuke vakantieparken