Vakantiepark.com

Landgoed Eysinga State

Vakantiepark Eysinga State ligt in een plaatsje met de prachtige naam Sint Nicolaasga. Het is een park met lekker veel water en met veel groen op het park. Ga lekker op bezoek in de mooie provincie Friesland.

Accommodaties van Landgoed Eysinga State

Het park is redelijk groot opgezet met ruim 160 accommodaties. Je kunt kiezen uit een overnachting in een luxe chalet of bungalow. Beide in een typische boerderij uitvoering. De bungalows bestaan uit mooie rieten daken en zijn geschikt voor max acht personen. Elke boerderij heeft een aanlegsteiger. Verder is er de ruime woonkamer en een apart toilet twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, douche en toilet. Extra’s zijn bij te boeken. De chalets zijn voor vier of zes personen en voorzien van een moderne open keuken, een knusse woonkamer en een terras en eigen tuin. De chalets beschikken over twee slaapkamers en een fraaie badkamer.  Zowel de bungalows als de chalets beschikken over standaard keuken benodigdheden, een koelkast, (combi)magnetron, vaatwasser, kabel-tv, tuinmeubilair en gratis wifi.

Faciliteiten van Landgoed Eysinga State

Op het park is een sloep, visbootje of kano te huur. Zo kun je relaxed de omgeving van het park vanaf het water verkennen. Het park beschikt verder over een brasserie waar je heerlijke kop koffie kunt drinken. Geniet hier ook van een à la carte diner. In de brasserie is ook een bar aanwezig met een haardvuur. Elke ochtend liggen er vers gebakken broodjes en croissants voor je klaar en kun je zelfs plaatsnemen aan een ontbijtbuffet. Naast het park ligt golfbaan BurgGolf Sint Nicolaasga, waar je ook zonder golfvaardigheidsbewijs gewoon kunt golfen. En natuurlijk zijn er tal van watersportmogelijkheden rondom het park met tal van meren zoals de Langweerderwielen het Sneekermeer. Het bekende stadje Sneek ligt net iets noordelijker en is prima per auto te bereiken. Ben je bereid wat verder te rijden, doe dan de mooie stad Leeuwarden aan.

Landgoed Eysinga State aanbiedingen
Ruim opgezet park
Zwemvijver
Kindvriendelijk
Landgoed Eysinga State

Andere leuke vakantieparken