Vakantiepark.com

Landgoed De Lindenbergh

In het plaatsje Ommen tussen Zwolle en Almelo ligt Landgoed De Lindenbergh. Een gezellig vakantiepark in het Vechtdal dat grenst aan een groot meer.

Accommodaties van Landal Vlieduyn

Op het park bevinden zich 28 accommodaties, die onderverdeeld zijn in drie typen. Type Vecht, type Regge en type IJssel. Dit zijn woningen voor 6 a 7 personen. Type Regge heeft als extra’s een sauna en zonnebank. Alle woningen hebben een ruime woonkamer, open keuken, twee of drie slaapkamers, een of twee toiletten en een badkamer en zijn voorzien van vloerverwarming, wifi (gratis) en een parkeerplaats bij de vakantiewoning.

Faciliteiten van Landal Vlieduyn

In het vechtdal vindt je op gebied van eten van alles. Je kunt a la carte eten, streekproducten proeven, wokken, of snacken. Zowat elk restaurant kent wel een vechtdal product op de kaart. Zoals het brandrode Vechtdalrund dat gekweekt wordt op de Vechtdalhoeve in Ommen. Ook kent de streek zijn eigen wijn. Uit eten met kinderen Wie wat meer rekening wilt houden met wat de kinderen willen kan terecht bij Restaurant Nieuwe Brug, dat even buiten Ommen is gelegen. Daar ligt ook een speeltuin voor jongere kinderen. Ook Koning Willem Alexander en Koningin Maxima zijn hier af en toe te gast. In de omgeving van het Vechtdal is er voor kinderen van alles te doen. Bijvoorbeeld een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn of Avonturenpark Slagharen? Lekker varen op de Vecht of rennen in het bos. In de bossen van Ommen bevindt zich zelfs nog een echte Sahara. Een metersgrote zandvlakte waar kinderen lekker kunnen ravotten. Maar ook tijdens een wandeling of fietstocht is er van alles te ontdekken. Langs de routes in de Vechtdal staan dertig verhalenpalen opgesteld met spannende maar ook leerzame verhalen. Elke dinsdagmiddag is er het retourtje Vecht. Een leuk kanotochtje voor het hele gezin waarin spieren, uithoudingsvermogen en hersenen worden gestimuleerd. Daar hoort ook een rondleiding in een natuurcentrum bij.

Landgoed De Lindenbergh aanbiedingen
Prachtige bosrijke omgeving
Vrijstaande en luxe bungalows
All-weather tennisbaan
Landgoed De Lindenbergh
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Jeu De Boules
  • Tennisbaan buiten

Andere leuke vakantieparken