Vakantiepark.com

Landal Schuttersbos

Op het waddeneiland Harlingen ligt Landal Schutterbos. Het vakantiepark heeft leuke cottages om in te verblijven en verhuurt alles voor een fijne tocht door de natuur. Het is een ideale bestemming voor wie op comfortabele wijze Terschelling en andere delen van het waddengebied wil ontdekken, zonder teveel gedoe op en rond het park. Landal Schuttersbos heeft 41 accommodaties, is rookvrij en staat toe dat je hond lekker meegaat op vakantie. Met de boot ben je binnen twee uur op Terschelling, waar mooie wandelingen en veel gezelligheid beleefd kunnen worden.

Kamers en faciliteiten 

Slapen doen je in dit park in een charmante cottage met rieten dak, houten balken en bedstede. De cottages staan vrij en zijn voor tot zes personen. Ze zijn voorzien van keuken, eethoek, zithoek en gemakken als wifi, flatscreentelevisie en radio. Het park biedt alles wat je nodig hebt voor een goede wandel- of fietstocht; kaarten met routes en verhuur van (kinder)fietsen, mountainbikes, bolderkarren, tandems en driewielers. Ideaal om zo de mooie omgeving te kunnen verkennen. Voor kinderen is er een mooie speeltuin en een sport- en speelveld. Je was doe je gemakkelijk bij de wasserette van het park.

De omgeving

De boottocht naar Terschelling duurt zo’n twee uur, maar is beslist geen straf. Het Waddengebied biedt prachtige uitzichten en een relaxte sfeer. Terschelling staat bekend om de gemoedelijkheid die er heerst; je maakt hier gemakkelijk een praatje. Er zijn overal leuke eettentjes en cafeetjes om op het terras te genieten. Op Terschelling kan goed gewandeld worden, bijvoorbeeld naar de iconische vuurtoren, maar ook op Harlingen zelf kom je aan mooie natuur niets tekort. Het Schuttersbos en het Formerumerbos, dat niet ver van Landal Schutterbos ligt, zijn oases van rust en mooie natuur. Als het weer tijdens je verblijf een beetje meezit mag een dagje strand natuurlijk niet ontbreken. Maar ook tijdens minder weer kan een wandeling langs zee de moeite waard zijn, voor prachtige uitzichten en misschien zelfs foto’s.

41 cottages
Grenzend aan duin- en bosgebied
Leuke speeltoestellen
Landal Schuttersbos
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Vuurwerkvrij
  • Wasserette
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Bolderkar verhuur
  • Elektrischefiets verhuur
  • Fietsverhuur
  • Mountainbike verhuur

Andere leuke vakantieparken