Vakantiepark.com

Landal Eifeler Tor

Gelegen aan de rand van het Nationale Park de Eifel in Duitsland kun je te allen tijde genieten van het uitzicht, de rust en de schitterende natuur om je heen. Het park is gelegen op ongeveer 250km rijden vanaf Utrecht in het natuurgebied de Eifel. Dit natuurgebied kenmerkt zich door schitterende uitzichten en leent zich bij uitstek voor wandeltochten en mountainbike tochten. Daarnaast is er ook ruim voldoende in de omgeving te beleven voor een heerlijke vakantie.

Accommodaties van Eifeler Tor

Het park is niet heel groot en telt 95 vrijstaande bungalows en 74 appartementen. De bungalows zijn er voor 4 personen tot groepen van 12 personen en van eenvoudig tot luxe. Doordat het park op een heuvel is gelegen hebben veel bungalows een eigen balkon waardoor je van het mooie uitzicht kunt genieten. De accommodaties zijn stuk voor stuk ruim opgezet, het aantal vierkante meters is veel in vergelijking met andere parken, zeker wanneer je kleine kinderen mee hebt is er lekker de ruimte in het bungalow of appartement om te spelen en spullen mee te nemen. Daarnaast hebben de appartementen allemaal een moderne inrichting.

Faciliteiten op het park

Ondanks dat het park niet zo groot is heeft het opvallend veel mooie faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een openlucht en overdekt zwembad. Het overdekte zwembad is bij uitstek geschikt voor kleine kinderen. Als je lekker wilt eten en drinken kan je volop genieten bij Eifeler Tor. Er is een eigen Brauhaus waar je lokale Duitse gerechten kunt eten en zelf gebrouwen bier kunt drinken. Er is ook een eigen restaurant waar je goed kunt dineren. Verder is er nog een snackbar aanwezig waar je bijvoorbeeld een patatje kunt halen en een parkwinkel als kleine supermarkt. Op het park zijn fietsen te huur, zowel gewone fietsen als mountainbikes waar je je zowel op het park als in de omgeving kunt verplaatsen. Er zijn vele tochten te maken, meer informatie over routes kun je bij de fietsverhuur en bij de receptie krijgen.

Landal Eifeler Tor aanbiedingen
Landal Eifeler Tor
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Supermarkt
  • Vuurwerkvrij
Zwemfaciliteiten
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
Faciliteiten voor kinderen
  • Entertainment voor kinderen
  • Speeltuin
  • Trampoline/Springkussen
Sport & actief
  • Fietsverhuur

Andere leuke vakantieparken