Vakantiepark.com

Landal Dunimar

Het vakantiepark Landal Dunimar is te vinden in de Bollenstreek. De stranden van Zandvoort en Noordwijk zijn bijzonder eenvoudig te bereiken vanuit het vakantiepark. Het is dan ook de ideale vakantiebestemming voor een iedereen die graag een fietsroute aflegt of een wandeling maakt door de duinen. Breng een bezoek aan het Nationaal Park Kennemerland of kom volledig tot rust bij de Kagerplassen. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan één van de omliggende steden, waaronder Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Faciliteiten Landal Dunimar

Het Landal Dunimar vakantiepark heeft veel te bieden voor zijn bezoekers. Het is mogelijk om een wandelroute of een fietsroute af te leggen. Het park beschikt dan ook over zijn eigen fietsverhuur, zowel voor volwassenen als kinderen. Liefhebbers krijgen ook de optie om een Segway te huren. Visliefhebbers kunnen een hengeltje uitslaan op het vakantiepark, alleen moet je wel de beschikking hebben over een VISpas. Voor de kinderen staat er een geweldige speeltuin klaar met een heuse airtrampoline. Daarnaast kan je diverse sporten beoefenen op het sportveld of gebruik maken van één van de tafeltennistafels.

Eten en drinken

Landal Dunimar heeft geen eigen restaurant, maar je kan op enkele minuten lopen het Café Restaurant De Ruigenhoek vinden. Het restaurant biedt zowel lunch als diner aan. De prijzen zijn relatief laag, wat natuurlijk een meevaller is. Het vakantiepark Landal Dunimar heeft wel een boodschappenservice en een broodservice.

Omgeving

In de omgeving van het vakantiepark Landal Dunimar is meer dan genoeg te beleven. In de zomermaanden raden wij je aan om de omliggende badplaatsen Noordwijk en Zandvoort te bezoeken. Je kan ook fietsroutes afleggen of een wandeling maken in de natuurrijke omgeving. Een uitstapje naar de hoofdstad Amsterdam mag ook zeker niet op jouw lijstje ontbreken. In Amsterdam kan je winkelen of één van de vele musea bezoeken. Als je met de kinderen op pad gaat dan raden wij het NEMO Museum aan. In de maanden maart en mei kan je ook een bezoek brengen aan De Keukenhof.

Landal Dunimar aanbiedingen
Landal Dunimar
Algemene faciliteiten
  • Mini-market
  • Receptie
Sport & actief
  • Elektrischefiets verhuur
  • Fietsverhuur
  • Tafeltennis

Andere leuke vakantieparken