Vakantiepark.com

Landal de Waufsberg

In het rustige en natuurrijke Zuid-Limburg, net voor de grens met onze Belgische buren, ligt vakantiepark Landal de Waufsberg. Met de Limburgse rust, maar toch ook met veel activiteiten in de buurt, is Landal de Waufsberg de ideale plek voor een afwisselende vakantie.  

Faciliteiten

Bij vakantiepark Landal de Waufsberg heeft u keuze uit accomodaties voor 4, 6 of 12 personen. Op het park is een supermarktje aanwezig voor essentiële boodschappen. Voor de kinderen is er op het terrein een speeltuin om zich te vermaken en om andere kinderen te leren kennen. Ook grote kinderen en ouders hoeven zich niet te vervelen, want op het vakantiepark zijn prachtige sportvelden te vinden. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de golfbaan behorende bij Landal Hoog Vaals in de buurt van het vakantiepark. Daarnaast biedt Landal de Waufsberg fietsverhuur om in de omgeving makkelijk op pad te kunnen. Tegen een extra vergoeding is het toegestaan om een huisdier mee te brengen. 

Eten en drinken

Om het verblijf zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen gasten gebruik maken van de broodservice in de ochtend. Op bestelling worden de versie broodjes bij het huisje bezorgd voor een heerlijk ontbijt. Daarnaast beschikt Landal de Waufsberg over een eigen restaurant. Het restaurant is gespecialiseerd in heerlijke wijn en lokale biersoorten. Daarbij worden bijzondere streekgerechten geserveerd. In de omgeving kunt u natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar Limburgse specialiteien. Een lekker stuk vlaai mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie in Zuid-Limburg. 

Omgeving

In de omgeving van Landal Waufsberg is voor elke doelgroep wel wat te doen. Zo kan je prachtig wandelen of fietsen in de groene omgeving. Maar in de buurt zijn ook steden te vinden zoals Maastricht of Hasselt waar je kan struinen door de stad en leuk kan winkelen. Ook voor gezinnen met kinderen zijn er genoeg activiteiten te vinden. Zo kan je een bezoek brengen aan de grotten van Valkenburg, naar het indoor themapark Plopsa in Hasselt en spetteren in het Mosaqua subtropisch zwemparadijs.

Landal de Waufsberg aanbiedingen
Landal de Waufsberg

Andere leuke vakantieparken