Vakantiepark.com

Landal Chalet Matin

Landal Greenparks is één van de grootste aanbieders van vakantieparken. Deze vakantieparken liggen niet alleen in België en in Nederland, maar ook in landen zoals Oostenrijk. Sterker nog: in Oostenrijk kan je meerdere prachtige vakantieparken vinden. Eén van de voorbeelden daarvan is Landal Chalet Matin. Prachtige appartementen en chalets midden in de bergen, vlakbij een skigebied en nabij Landal Brandnertal.

Algemene omschrijving

In feite is Landal Chalet Matin een onderdeel van het vakantiepark Landal
Brandnertal. Landal Brandnertal is het vakantiepark, terwijl Landal Chalet Matin verschillende appartementen en chalets herbergt die vlakbij het vakantiepark gelegen zijn.
In totaal zijn er 28 accommodaties bij Landal Chalet Matin te vinden. Als je in één van deze accommodaties verblijft, kan je gratis gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark Landal Brandnertal.

Faciliteiten

De faciliteitn bevinden zich dus allemaal op het vakantiepark Landal Brandnertal, waar bezoekers van Landal Chalet Matin gratis gebruik van mogen maken. Het gaat hierbij onder andere om een binnenzwembad, meerdere sauna’s, verschillende speeltuinen en een grote amusementshal.

Horeca/restaurants

Bij de accommodaties van Landal Chalet Matin is geen restaurant te vinden. Maar, je kunt wel gebruik maken van restaurant Einhoren, gelegen op het
vakantiepark Landal Brandnertal. In dit restaurant worden heerlijke gerechten geserveerd. Na afloop kan je genieten van een heerlijk dessert of ijsje voor de kinderen.

Wat is er voor kinderen te doen?

Als je met je gezin naar Landal Chalet Matin gaat, kunnen de kinderen ook
gebruik maken van de faciliteiten van Landal Brandnertal. Hier is onder andere een groot indoor speelparadijs te vinden, maar ook een leuk binnenzwembad. Ook is het mogelijk om meerdere sporten te doen, zoals tafeltennis, boogschieten, voetbal en tennis.

Omgeving van het vakantiepark

De appartementen en chalets van Landal Chalet Matin bevinden zich op een berg, waardoor er sprake is van een fenomenaal uitzicht. De omgeving is bergachtig te noemen, waardoor het voor natuurliefhebbers simpelweg genieten is. De lucht is heerlijk schoon, de omgeving is fraai en rustig en het weer is zomers ook nog eens heerlijk. In de winterperiode is het ook een perfect skigebied.

28 appartementen in 3 chalets
Ruime comfort accommodaties
Gratis gebruik van wifi en alle faciliteiten
Landal Chalet Matin
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Terras
  • Wasserette
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin

Andere leuke vakantieparken