Landal Aelderholt

Landal Aelderholt aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landal Aelderholt

Drenthe is een geweldige provincie voor iedereen die er echt even tussenuit wil. Landal Aelderholt is een pareltje en ligt te midden van de prachtige Drentse natuur. Wat dacht je van een hunebeddentocht, boswandeling of een bezoek aan een sfeervolle stad? Landal Aelderholt maakt het iedereen gemakkelijk. Je staat zo in hartje Emmen bijvoorbeeld. Nu heb je eindelijk de gelegenheid Wildlands te bezoeken. Je verblijf op dit fijne vakantiepark is tot in de puntjes verzorgd. Je vindt er zelfs een beautysalon en een groot overdekt speelparadijs voor kinderen.

Accommodaties

Landal Aelderholt is een rookvrij vakantiepark. Je geniet van de gezonde buitenlucht en verblijft in een bungalow die van alle gemakken is voorzien. Iedereen is welkom, je voelt je hier daarom echt welkom. Er zijn zelfs speciale bungalows voor gezinnen met kinderen te vinden. Wil je graag je hond meenemen? Ook daarvoor heeft Landal Aelderholt een aantal accommodaties ingericht. Op dit vakantiepark is het genieten. Sommige bungalows hebben een sauna of open haard. Wil je met de hele familie erop uit? In de 24-persoonsbungalow met twaalf slaapkamers is het dan uitstekend toeven.

Faciliteiten

Je wil je kinderen het beste van het beste geven. Die kans biedt Landal Aelderholt je dan ook. Waterpret in het overdekte zwembad met een glijbaan van wel 60 meter lang bijvoorbeeld. Uitgezwommen? Ook bowlen, boogschieten en air hockey is mogelijk op dit vakantiepark. Landal Aelderholt is een waar kinderparadijs. Ravotten, spelen, knutselen in het atelier of jumpen op de airtrampolines: je kinderen willen niet meer naar huis. Trek gekregen na al dat leuks? Dan is het tijd om culinair te gaan genieten. Ook als je speciale dieetwensen hebt zit je goed op vakantiepark Landal Aelderholt. In de brasserie worden ook glutenvrije maaltijden geserveerd.

Nieuwste parken