Vakantiepark.com

La Rochette

Wil je genieten van een waar panorama? Dat kan zeker bij vakantiepark La Rochette. Het uitzicht over de Ardennen vanuit je bungalow is uniek. Omdat er op dit park maar 15 accommodaties zijn ga je hier niet op in de massa. Hoewel La Rochette kleinschalig is, zal het je hier aan niets ontbreken. Zo kun je vanaf je eigen balkon heerlijk barbecueën. Niks smaakt zo lekker als een maaltijd tussen de bergtoppen van de Ardennen. In de omgeving is fietsen erg plezierig, net als wandelen. 

Accommodaties

Kleinschalige vakantieparken middenin de natuur zijn moeilijk te vinden. La Rochette is een aangename uitzondering op die regel. Op dit autovrije park kunnen kinderen echt weer kind zijn. Dat vakantiegevoel overvalt je ook als je de ruime bungalows binnenstapt. Aan alles is gedacht, van WiFi-verbinding tot sauna. Een aantal accommodaties is ook geschikt voor zeer grote groepen. Je kunt er met wel 30 personen heerlijk vakantievieren, hoe uniek is dat! Omdat de bungalows allemaal vrijstaand zijn kun je echt de tijd nemen van de omgeving en elkaar te genieten.

Faciliteiten

De Ardennen zijn een vakantiebestemming voor elke dag van het jaar en voor elk reisgezelschap. Het is makkelijk te bereiken en omdat de reistijd kort is hou je meer tijd over om vakantie te vieren. Plezier is verzekerd op vakantiepark La Rochette. Te midden van de imposante natuur maak je mooie wandelingen en fietstochten. Ga je lekker uit eten op vakantie? Het gezellige plaatsje La Roche is te voet te bereiken. Dat wordt smullen. Ook zwemmen is mogelijk. In de buurt vind je een zwembad, en een duik in rivier de Ourthe is ook een echte belevenis.

La Rochette aanbiedingen
Gelegen in de Ardennen
Geniet van de knusse sfeer
Kleinschalig met slecht 15 huisjes
La Rochette
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin

Andere leuke vakantieparken