Vakantiepark.com

La Boverie

Staat een mooie ligging bovenaan jouw verlanglijstje als je zoekt naar een vakantiepark? Veel mooier dan La Boverie wordt het niet. De Belgische Ardennen zijn fenomenaal en dit park ligt pal ook nog eens aan de oever van de rivier de Ourthe. Met een beetje zon wordt jouw zomervakantie hier er een om nooit meer te vergeten. Naast zwemmen is kajakken ook erg leuk om te doen. Bij La Boverie ben je dus echt als een vis in het water. 

Accommodaties

Naast die onvoorstelbaar mooie ligging zijn ook de accommodaties van La Boverie fijne plekken. De bungalows zijn namelijk van alle gemakken voorzien.  Zo is de keuken modern en rijk uitgerust. Er is zelfs een broodrooster aanwezig. Zo kun je de dag goed beginnen met een luxe ontbijt. Zo hoort dat op vakantie! De gezellige inrichting zorgt voor een prettige sfeer. De accommodaties zijn ook geschikt voor huisdieren. Wil je echt even wat tijd voor jezelf nemen? Laat dan het ligbad vollopen. 

Faciliteiten

Een prachtig gelegen vakantiepark met prettige accommodaties, wat wil je nog meer? La Boverie heeft naast al dat moois nog meer verrassingen voor je in petto. Dit vakantiepark heeft namelijk ook veel faciliteiten te bieden. Een zwemvijver, speeltuinen en een minigolfbaan bijvoorbeeld. De honger stillen doe je in het restaurant van La Boverie, en in het gezellige clubhuis kun je een drankje bestellen. Voor boodschappen ga je naar het winkeltje en wil je een wasje draaien, dan kun je in de wasserette terecht.

La Boverie aanbiedingen
Direct aan rivier de Ourthe
Gooi de hengel uit in de visvijver
Ideaal voor fietstours
La Boverie
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Terras
  • Wasserette
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Basketbalveld buiten
  • Midgetgolf
  • Tennisbaan buiten

Andere leuke vakantieparken