Vakantiepark.com

L Espinette

Een vakantie middenin de natuur kan iedereen goed gebruiken. Een betere reden om je agenda leeg te maken en je verplichtingen af te zeggen is er niet. Vakantiepark L’Espinette biedt het beste van twee werelden. Je verblijft op een kleinschalig vakantiepark dat aan de bosrand ligt, maar je hebt ook alle mogelijkheden om de Ardennen te ontdekken. Het park is autovrij en dat is wel zo prettig als je hier met kinderen verblijft. Je kunt ze niks mooiers geven dan rust, ruimte en een veilige omgeving om lekker te rennen en te spelen.

Accommodaties

Vakantiepark L’Espinette zorgt voor rust in je hoofd en in je lichaam zodat je eindelijk helemaal kunt ontspannen. In alle accommodaties van dit park is het fijn toeven. De leuke inrichting zorgt voor een gezellige sfeer. Hier kun je met je dierbaren echt onthaasten. De appartementen zijn geschikt voor 4, 5 of 6 personen. Je loopt elkaar dus niet in de weg. Er mag niet worden gerookt. Huisdieren zijn wel welkom. Wil je gebruik maken van WiFi? Dan heb je daar alle gelegenheid voor in het hoofdgebouw. 

Faciliteiten

Je zult snel merken dat een vakantie in een natuurlijke omgeving allesbehalve saai hoeft te zijn. De Ourthe-vallei is een van de mooie regio’s in de Ardennen. Grotten, bossen en mooie stadjes liggen er voor het oprapen. Ook waaghalzen worden niet teleurgesteld. Mountainbiken, klimmen en abseilen is allemaal mogelijk. Het is ook heerlijk zwemmen in de rivier de Ourthe. In deze regio kun je daarnaast ook nog eens fantastisch eten. De restaurants zijn gastvrij en ook kinderen zijn van harte welkom. Vergeet ook zeker niet van een Belgisch biertje te genieten nu je er toch bent.

L Espinette aanbiedingen
L Espinette

Andere leuke vakantieparken