Vakantiepark.com

Jonckershof

Dat er aan dit vakantiepark veel zorg en aandacht is besteed merk je aan alles. Een vakantie op dit mooie plekje aan de Belgische kust kan dan ook alleen maar een groot succes worden. Zie jij een vakantie op slechts 300 meter van zee ook wel zitten? Dan is Jonckershof de plek voor jou. Of je nou met z’n tweetjes, je gezin of met familie of vrienden op vakantie gaat, Westende bezorgt je een ontspannen vakantiegevoel. Je gaat je hier helemaal op je gemak voelen. De missie van dit mooie vakantieplekje is jou dan ook echt thuis te laten voelen. 

Accommodaties

Kun jij ook zo blij worden van tijd voor jezelf? Jonckserhof is een vakantiepark waar privacy hoog in het vaandel staat. De bungalows zijn dan ook zo ingedeeld dat je hier in alle rust tot jezelf kunt komen. De traditionele accommodaties zijn fijne plekken om je in terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. In de luxe douches spoel je het zand heerlijk van je af na een dagje Westende-bad. Je nachtrust zal niet worden verstoord, want de bedden op dit vakantiepark hebben geweldige matrassen. Ook WiFi is geregeld in je bungalow.

Faciliteiten

Niks doet zo’n wonderen voor je gemoedsrust als lekker uitwaaien aan zee. Jonckershof is daarom een vakantiebestemming voor elke dag van het jaar. Westende is zeker ook een fantastische plek voor een zonovergoten zomervakantie. Op slechts 300 meter van het strand deel je hier de dag in op je eigen tempo. In Westende vind je vele eettentjes waar je je tegoed kunt doen aan Belgische lekkernijen. Een ding is zeker: jij gaat helemaal uitgerust en ontspannen weer naar huis na een vakantie bij Jonckershof.

Jonckershof aanbiedingen
Aan het strand
Autovrijpark
Luxe bungalows
Jonckershof
Algemene faciliteiten
  • Receptie
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Jeu De Boules
  • Voetbalveld

Andere leuke vakantieparken