Vakantiepark.com

Isaberg Mountain Resort

Wil je op een unieke manier Zweden ontdekken en ervaren zoals je dat nergens anders kan? Dan kun je je hart op bij Isaberg Mountain Resort. Op dit vakantiepark ontdek je het prachtige landschap van Zweden zoals je er alleen maar van had kunnen dromen.

Isaberg Mountain Resort is gelegen in Småland, een prachtige omgeving waar de speeltuin van Ikea zijn naam aan dankt. Dit is ook niet zo vreemd, want dit gebied is voor jong en oud een genot om te zijn en je vakantie te kunnen vieren. Met pittoreske huisjes met uitzicht op de natuur waan je je hier één met het landschap.

Accommodaties van Isaberg Mountain Resort

Je kunt op het Isaberg Mountain Resort een huisje huren dat geschikt is voor het hele gezin. Er zijn verschillende huisjes aanwezig op het vakantiepark, allemaal met drie slaapkamers en voorzieningen als stromend water, elektriciteit, een keuken en terrasje om vanuit je huisje zo de bergen in te kijken. 

Naast de huisjes zijn er ook gemeenschappelijke ruimtes, waar je meer kennis kunt maken met de bevolking en de andere huurders. In deze gemeenschappelijke ruimtes heb je gratis wifi tot je beschikking. Sommige huisjes hebben ook hun eigen wifi-verbinding, maar dit is afhankelijk van welke accommodatie je neemt.
Inchecken doe je via de receptie, waar je van 15:00 tot 18:00 uur terecht kunt. In de ochtend hoef je niet te haasten om uit te checken, want dit kun je van 9:00 tot 11:00 uur. Kom je met eigen vervoer, dan is er de mogelijkheid om een eigen privéparkeerplaats te gebruiken.

Faciliteiten op het vakantiepark

Het Isaberg Mountain Resort is vooral geschikt voor actieve vakanties. Je kunt hier bijvoorbeeld een kano huren om op een avontuurlijke manier de nabijgelegen rivier af te varen. Blijf je liever op het land, dan is er ook een fietsverhuur op het park aanwezig.
Je hoeft niet van het terrein af te gaan om een hapje te kunnen eten. Er is een restaurant gevestigd op het Isaberg Mountain Resort. Hier kun je van goede kwaliteit profiteren en hoef je je geen zorgen te maken over of je in de buurt een goed restaurantje kunt vinden. Wil je liever zelf iets maken? Dan is er op het resort een eigen supermarktje te vinden, met zowel streekproducten als internationaal bekende artikelen.
Ook voor de kinderen is er gedacht aan een goede vakantie. Op het vakantiepark vind je een leuke speeltuin waar je kroost de hele dag door plezier kan hebben. Daarbij ligt het resort aan een zandstrand bij een prachtig meer, zodat er voor jong en oud altijd wel iets te doen is.

Isaberg Mountain Resort aanbiedingen
Verblijf in ruime chalets
Zwemmeer en zandstrand
Erop uit? Ontdek Småland
Isaberg Mountain Resort

Andere leuke vakantieparken