Vakantiepark.com

Holiday Suites Zeebrugge

De Belgische kust is zo’n 67 kilometer lang met veel charmante kustplaatsen. Hoe kies je dan de beste plek voor je vakantie? Holiday Suites Zeebrugge is een aanprijzing meer dan waard. Dit vakantiepark is namelijk gelegen aan het langste zandstrand van België. Een Belgisch biertje drinken, mosselen eten of juist actief in de weer zijn, Zeebrugge is erg veelzijdig. Zoek je een bestemming voor een familieweekend of vriendenuitje? Ook daarvoor is Holiday Suites Zeebrugge een uiterst geschikte locatie. Natuurlijk is dit ook een heerlijke plek voor een vakantie met je gezin. Hier geniet je van wat echt belangrijk is. 

Accommodaties

De fijne appartementen van Holiday Suites Zeebrugge zijn geschikt voor twee tot zes personen. Je zit elkaar hier nooit in de weg, daar zorgt de handige inrichting wel voor.  Is er een hittegolf op komst? Dan kan flink afzien zijn. Gelukkig zijn de accommodaties voorzien van airconditioning. Zo kun je na een dag in de zon in je appartement bijkomen van alle indrukken. Er is WiFi beschikbaar in de rookvrije appartementen. In de keuken die niet onder doet voor je eigen exemplaar thuis kun je uitstekend uit de voeten, of je nou een keukenprins of -prinses bent of niet.

Faciliteiten

Het strand van Zeebrugge vormt het decor van een vakantie waarin je echt op adem kunt komen. Hou je van een duik, maar ben je niet zo gek op zout water? Gelukkig kun je ook verkoeling zoeken in het zwembad van Holiday Suites Zeebrugge. Koken is goed mogelijk in je accommodatie. Ga je liever voor een lokale specialiteit? Breng dan een bezoek aan een van de vele restaurants van Zeebrugge waar je op je wenken bediend wordt. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen helemaal los in de speeltuin van Holiday Suites Zeebrugge.

Holiday Suites Zeebrugge aanbiedingen
Aan het langste zandstrand van België
Appartementen met balkon en keuken
Beleef een heerlijke strandvakantie
Holiday Suites Zeebrugge
Algemene faciliteiten
  • Airconditioning
  • Jachthaven
  • Vergaderfaciliteiten
Zwemfaciliteiten
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
Faciliteiten voor kinderen
  • Kinderspeelhoek(zonder toezicht)
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fitness
Beauty & welness
  • Sauna

Andere leuke vakantieparken