Vakantiepark.com

Holiday Suites Westende

Ben je ook zo hard toe aan vakantie? Voor wie wel wil genieten van de Belgische kust, maar niet wil inleveren op comfort is Holiday Suites Westende perfect. In welk seizoen je ook op dit vakantiepark verblijft, het is hier altijd mooi. Omdat de accommodaties volledig nieuw zijn voel je je hier als een vis in het water. Dat komt goed uit, want vertoeven op het strand van Westende is plezierig voor het hele gezin. Schelpen zoeken, vliegeren of natuurlijk lekker zwemmen, in Westende kan het allemaal. Na een dag in de natuur is het fijn om uit te rusten in een vakantieappartement dat huiselijk en luxe aanvoelt. 

Accommodaties

Om jou als gast het beste van het beste te kunnen bieden is er veel zorg besteed aan de vakantieappartementen. Holiday Suites Westende doet er graag alles aan om jou maximaal vakantiepret te kunnen garanderen. Zo beschik je over onder andere WiFi, een flatscreen-tv en een open keuken met vaatwasser. Trek je er met een groter gezelschap op uit? Je kunt hier zelfs met acht personen in een appartement terecht. Kinderen zijn in het gastvrije Belgie graag geziene gasten, daarom krijg je bij de boeking ook een gratis kinderpakket. 

Faciliteiten

Op vakantie ben jij natuurlijk de baas over je eigen agenda. Je privacy wordt volledig gerespecteerd. Holiday Suites Westen is mede daardoor een heel gewild vakantiepark om je vakantie door te brengen. Ook voor een weekendje weg is het hier fantastisch. Neem gerust de kinderen mee, want ook zij genieten volop van de Belgische kust. In de omgeving van het park vind je een boulevard vol restaurants. Voor wie een sauna, massage of stoombad kan waarderen is een bezoek aan de nabijgelegen spa een aanrader. Welkom in Westende, hier is het groots genieten.

Holiday Suites Westende aanbiedingen
Dagtocht naar Brugge
Langste tram ter wereld
Zeer hondvriendelijk
Holiday Suites Westende
Algemene faciliteiten
  • Airconditioning
  • Leeshoek
  • Lounge
  • Overdektefietsenstalling
  • Terras
Faciliteiten voor kinderen
  • Kinderspeelhoek(zonder toezicht)
  • Speeltuin

Andere leuke vakantieparken