Vakantiepark.com

Holiday Suites Villa’s Hardelot-Equihen Plage

Noord-Frankrijk is een Walhalla voor rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen die een bijzondere vakantiebestemming zoeken. De Opaalkust is een mooie plek in Frankrijk waarvan je ook actief kunt genieten. Je kunt er natuurlijk fietsen, wandelen of met de auto erop uit trekken. Maar ook paardrijden is hier bepaald geen straf. Er zijn ruiterpaden in overvloed waar je de natuur op haar best kunt beleven. Holiday Suites Villa’s Hardelot-Equihen Plage is het stralende middelpunt van een welverdiende vakantie. Het vakantiepark ligt pal aan de kust. Inpakken en wegwezen maar!

Accommodaties

Op vakantie wil je wel eens iets anders. Bij Holiday Suites Villa’s Hardelot-Equihen Plage verruil je je inmiddels wel bekende uitzicht van thuis voor zeezicht. Op dit vakantiepark in Noord-Frankrijk verblijf je plezierig met het hele gezin. En dat niet alleen, in een aantal accommodaties zijn ook huisdieren van harte welkom. Je kiest tussen appartementen of vakantiehuizen die ruimte aan 4, 6 of 8 personen bieden. Alle accommodaties zijn zeer goed verzorgd en voorzien van een vaatwasser. In je tuin of op je balkon geniet je van het uitzicht op de ruige Franse kust. De zonsondergang in de duinen is hier een indrukwekkend gezicht. 

Faciliteiten

Het kan niet anders dan dat je erg uitkijkt naar je vakantie bij Holiday Suites Villa’s Hardelot-Equihen Plage. Dit rookvrije vakantiepark wordt omgeven door natuurreservaten en geeft je alle mogelijkheden om de Franse Opaalkust te beleven. Krijtrotsen, bossen, duinen en zee liggen allemaal binnen handbereik. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ook ruiters en watersporters zijn hier uitstekend op hun plek. Na al dat bewegen kun je in het centrum van Équihen-Plage terecht bij een van de goede restaurants. Kinderen kunnen in de omgeving van Holiday Suites Villa’s Hardelot-Equihen Plage hun energie kwijt. Uitstapjes naar het kasteel van Hardelot of Boulogne-Sur-Mer behoren ook tot de mogelijkheden.

Holiday Suites Villa’s Hardelot-Equihen Plage aanbiedingen
Holiday Suites Villa’s Hardelot-Equihen Plage

Andere leuke vakantieparken